Πολωνία και Αυστρία αναμετρώνται στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του τέταρτου ομίλου του Euro 2024, με την ομάδα του Ραλφ Ράγκνικ να κάνει το 1-0 στο 8ο λεπτό.
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η Αυστρία.
Ο Εμβενέ έκανε τη σέντρα από τα αριστερά με τον Τράουνερ να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και να κάνει το 1-0 για τους Αυστριακούς.
Δείτε το γκολ του Τράουνερ που χωρίζει μέχρι τώρα τις δύο ομάδες:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Μιλώντας στην εκπομπή «SUPER ΜΠΑΛΑ LIVE του Mega, o Hλίας Σπάθας ανέλυσε τη φάση του ακυρωθέντος γκολ του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και εξήγησε γιατί θα μπορούσε να είχε μετρήσει.