Ο μοναδικός που μίλησε ήταν ο Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού παρευρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και συνεχάρη τον Ολυμπιακό για τη νίκη, αλλά τόνισε ότι υπήρξαν ορισμένοι παίκτες της πειραϊκής ομάδας που δεν σεβάστηκαν τον Αταμάν.
«Δε νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν αυτό τον σεβασμό στον κόουτς», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
«Είμαι εδώ εκ μέρους όλου του οργανισμού του Παναθηναϊκού, για να προστατέψω τον κόουτς μας και να προστατέψω τη συμπεριφορά που υπήρξε στο τελευταίο παιχνίδι. Νομίζω ότι όλοι εδώ ξέρουν ποια είναι η κατάλληλη αθλητική συμπεριφορά.
Δε νομίζω ότι σε αυτό το παιχνίδι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν αυτό τον σεβασμό στον κόουτς. Μόνο αυτό και συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, γιατί την άξιζαν, αλλά η αθλητική συμπεριφορά τους δεν ήταν στο επίπεδο των τελικών»
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη Σερβία και αναφέρθηκε στον Ολυμπιακό, τις δύο θητείες του, αλλά και στο Βασίλη Σπανούλη και τα ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό
Ο Άρης τα βρήκε με την ισπανική ομάδα για τον δανεισμό του Καμερουνέζου χαφ με υποχρεωτική οψιόν αγοράς 1.300.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αναμένεται να ταξιδέψει τις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.