Ο Τσίρο Ιμόμπιλε ετοιμάζει τις αποσκευές του, μετά την επίθεση που δέχθηκε από ομάδα φιλάθλων της Λάτσιο, καθώς έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει από την ομάδα της Ρώμης.
Ο 34χρονος αρχηγός των «λατσιάλι» είναι σε κόντρα, μετά την παραίτηση του Μαουρίτσιο Σάρι, με τους οργανωμένους οπαδούς και συζητά με ομάδες των ΗΠΑ και της Σαουδικής Αραβίας για να αλλάξει το καλοκαίρι εργοδότη, μετά από οκτώ χρόνια καριέρας με τη φανέλα της Λάτσιο.
Ο ίδιος πάντως διαψεύδει τις πληροφορίες αυτές και λέει στο περιβάλλον του «πως δεν υπάρχει λόγος να φύγω από την ομάδα.» Από την πλευρά της πάντως η διοίκηση έχει εντοπίσει τον αντικαταστάτη του και είναι σ’ επαφές με τη Νάπολι για την απόκτηση του Τζιοβάνι Σιμεόνε, όπως σχετικά αναφέρει η αθλητική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport».
Ο νέος τεχνικός της ιταλικής ομάδας, Ιγκόρ Τούντορ, εισηγήθηκε την απόκτηση του Αργεντινού φορ, τον οποίο ξέρει καλά από την κοινή θητεία τους στη Βερόνα. Τότε ο Σιμεόνε, με τον Τούντορ στον πάγκο, είχε κάνει καταπληκτική σεζόν με 17 γκολ σε 35 αγώνες.
Ο Γκιουλέρ επωφελήθηκε από το «δώρο» του Νόιερ και άνοιξε το σκορ (1-0) για τη Ρεάλ στα 34 δευτερόλεπτα, όμως ο Πάβλοβιτς με κεφαλιά από κόρνερ του Κίμιχ έκανε το 1-1 στο 6′.
Το δεύτερο μέρος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού οι πράσινοι αρνήθηκαν να βγουν επειδή οι γηπεδούχοι δεν επέτρεψαν τη είσοδος στους οπαδούς τους.
LIVE: Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρσεναλ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 3.
LIVE: Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League. Τηλεοπτικά από MEGA και COSMOTE SPORT 2.