Η ιστοσελίδα «Telesport» βάζει νέα δεδομένα στο τραπέζι όσον αφορά το μέλλον του Νικ Καλάθη.
Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μονακό απέκτησε αντίπαλο σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για την απόκτηση του έμπειρου Έλληνα γκαρντ και αυτός δεν είναι άλλος από την Αρμάνι Μιλάνο.
Τι λένει για το μέλλον του Καλάθη
Το «Telesport» γράφει ότι ο Νικ Καλάθης αναμένεται να αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε το ερχόμενο καλοκαίρι, με τη Μονακό να είναι το φαβορί για να τον εντάξει στο ρόστερ της, αφού τουλάχιστον ένας εκ των Τζέισον Λόιντ και Έλι Οκόμπο, θα αποτελέσει παρελθόν.
Και την Αρμάνι πλέον να φέρεται να μπαίνει στο προσκήνιο, καθώς επιζητά τη μεταγραφή ενός γκαρντ από το «πάνω ράφι» φέτος το καλοκαίρι.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Η ΠΑΕ Ολυμπιακός λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λεβερκούζεν ευχαρίστησε από καρδιάς τους οπαδούς της ομάδας για τη στήριξη που παρείχαν σε όλη τη διάρκεια της σεζόν στο Champions League.
Ο Ντάνι Γκαρθία μίλησε για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Λεβερκούζεν και στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να βρει ένα γκολ για να μπει στην πρόκριση.