H Celine Dion πήγε στη συναυλία των Rolling Stones με τους τρεις γιους της και πόζαραν με τον Mick Jagger
Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φάνηκε να διασκεδάζει παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.
Η Celine Dion δημοσίευσε χθες στο Instagram μια φωτογραφία, όπου δείχνει ανανεωμένη και ευδιάθετη, να ποζάρει στα παρασκήνια με τους τρεις γιους της και τον τραγουδιστή των Rolling Stones, Mick Jagger, μετά την συναυλία του θρυλικού rock συγκροτήματος στο Allegiant Stadium στο Λας Βέγκας.
«Το περασμένο Σάββατο, είχα την ευκαιρία να συναντήσω τους The Rolling Stones σε συναυλία στην περιοδεία τους #hackneydiamonds στο Allegiant Stadium στο Βέγκας», έγραψε στη λεζάντα η 56χρονη τραγουδίστρια. «Τι απίστευτo show! Ένα πολύ ιδιαίτερο ευχαριστώ στον Mick Jagger για το θερμό καλωσόρισμα της οικογένειάς μου. Μας έκανες να ροκάρουμε! – Celine».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Céline Dion (@celinedion)
Η Καναδή καλλιτέχνιδα φωτογραφήθηκε με τον 80χρονο θρυλικό frontman και τους γιους της, τον 23χρονο Ρενέ-Σαρλ και τους 13χρονους δίδυμους, Νέλσον και Έντι.
Η τραγουδίστρια φόρεσε ένα κόκκινο δερμάτινο φόρεμα με μπεζ γόβες και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε έναν κομψό κότσο. Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια φάνηκε να διασκεδάζει παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει με το σπάνιο «Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ατόμου». Ο φωτογραφικός φακός μάλιστα την απαθανάτισε να χορεύει με τα τραγούδια των γερόλυκων της ροκ.
Πηγή Grace.gr
- Ερντογάν: Μήνυμα πριν τη συνάντηση με Μητσοτάκη – «Όπως θέλουμε ειρήνη για εμάς, θέλουμε και για τους γείτονές μας»
- Δύο χρόνια Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό: Μια αιωνιότητα και μια μέρα
- Παναγόπουλος: Συνέντευξη Τύπου θα δώσει την Πέμπτη ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ μετά τις αποκαλύψεις
- Ιράν: Μήνυμα Πεζεσκιάν για πυρηνικό πρόγραμμα: «Η Τεχεράνη δεν θα υποχωρήσει στις υπερβολικές απαιτήσεις»
- ΗΠΑ: Οι αρχές αναστέλλουν τις πτήσεις σε αεροδρόμιο του Τέξας, στα σύνορα με το Μεξικό, για «λόγους ασφαλείας»
- Με το βλέμμα στα αστέρια στο Καρπενήσι



