Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελίν Ντιόν: Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της - Συνεχίζει να δίνει μάχη με την ασθένεια Stiff Person

Σελίν Ντιόν: Η σπάνια δημόσια εμφάνισή της – Συνεχίζει να δίνει μάχη με την ασθένεια Stiff Person

Η σταρ παρακολούθησε τον αγώνα των Edmonton Oilers και πέρασε χρόνο με τους παίκτες στα αποδυτήρια

Μετά την εμφάνιση – έκπληξη στα 66α βραβεία Grammy, η Σελίν Ντιόν πήγε σε αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας, ενώ συνεχίζει να παλεύει με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person).

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια παρακολούθησε τον αγώνα των Edmonton Oilers και πέρασε χρόνο με τους παίκτες στα αποδυτήρια.

Ο επίσημος λογαριασμός της ομάδας μοιράστηκε στο Instagram, ένα βίντεο που δείχνει την σταρ με ένα εκρού πλεκτό φόρεμα από κασμίρ, να μιμείται τους παίκτες και να προκαλεί το γέλιο τους.

Η πάθηση επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις

«Είναι συναρπαστικό για μένα, αυτοί οι τεράστιοι τύποι με φλατ παπούτσια. Δεν μπορώ να φανταστώ σε πασσάλους με όλο τον εξοπλισμό…», είπε καθώς αντέγραφε μια στάση οκλαδόν με ένα μπαστούνι χόκεϊ.

Ο αριστερός εξτρέμ των Oilers, Ζακ Χίμαν, εθεάθη να γελά καθώς στεκόταν δίπλα της στο κλιπ. «Η Σελίν έκανε τον Χίμαν να ξεκαρδιστεί», ήταν το σχόλιο της καναδικής ομάδας στη λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε το βίντεο

Το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» από το οποίο πάσχει η Σελίν Ντιόν

Η Σελίν Ντιόν αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022 ότι πάσχει από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου κι έκτοτε οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι ελάχιστες.

Η συχνότητα του συνδρόμου υπολογίζεται σε 11 περίπτωση ανά 1.000.000 πληθυσμού, χωρίς να υφίσταται διαφοροποίηση μεταξύ των δύο φύλων, ή των εθνικοτήτων, σχετίζεται ωστόσο με την ηλικία καθώς εμφανίζεται κυρίως σε άτομα ατόμων μεταξύ της 3ης και της 6ης δεκαετίας της ζωής, ενώ τα παιδιά προσβάλλονται σπανίως.

Η πάθηση αυτή επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail, αν και δεν υπάρχει θεραπεία για το σύνδρομο αυτό, υπάρχουν θεραπείες για την επιβράδυνση της εξέλιξης της νόσου, με την Ντιόν να αναφέρει ότι κάνει ό,τι μπορεί για να ελαχιστοποιήσει τα συμπτώματα.

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024