Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελίν Ντιόν ξάφνιασε τους πάντες - Εμφάνιση έκπληξη στα Grammy

Η Σελίν Ντιόν ξάφνιασε τους πάντες – Εμφάνιση έκπληξη στα Grammy

Η Σελίν Ντιόν βρέθηκε στα βραβεία Grammy, ανέβηκε στη σκηνή και γνώρισε την αποθέωση από το κοινό εν μέσω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει με την υγεία της.

Με τη Σελίν Ντιόν να έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση λόγω των προβλημάτων υγείας της, η τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη καθώς περπατούσε στη σκηνή των Grammy με τον 23χρονο γιο της Rene-Charles.

Ενώ δίνει τη μάχη της με το σύνδρομο δύσκαμπτου προσώπου, η Σελίν Ντιόν πραγματοποίησε μια εμφάνιση σοκ στα Grammy την Κυριακή.

Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από καρδιάς

Η 55χρονη τραγουδίστρια ήταν εμφανώς συγκινημένη καθώς ανέβηκε στη σκηνή, με το κοινό να σηκώνεται όρθιο για να τη χειροκροτήσει.

«Σας ευχαριστώ όλους! Σας αγαπώ κι εγώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν λέω ότι είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι εδώ, το εννοώ πραγματικά από καρδιάς.

Όσοι είχαν την ευλογία να βρίσκονται εδώ στα βραβεία Grammy δεν πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την τεράστια αγάπη και χαρά που φέρνει η μουσική στη ζωή μας και στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Και τώρα μου δίνει μεγάλη χαρά να παρουσιάσω ένα Grammy που μου απένειμαν δύο θρύλοι, η Diana Ross και ο Sting πριν από 27 χρόνια. Αυτοί είναι οι εξαιρετικοί υποψήφιοι για το άλμπουμ της χρονιάς», σημείωσε χαρακτηριστικά η Σελίν Ντιόν.

Η Σελίν Ντιόν απένειμε το Grammy στην Τέιλορ Σουίφτ

Η Σελίν Ντιόν στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το Grammy κέρδισε η Τέιλορ Σουίφτ με το άλμπουμ της Midnights, γράφοντας ιστορία καθώς κέρδισε το βραβείο για τέταρτη φορά.

Ο αγώνας της Σελίν Ντιόν για να συνεχίσει την καριέρα της θα καταγραφεί στο νέο ντοκιμαντέρ I Am: Celine Dion.

Ήταν τον Δεκέμβριο του 2022 που η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε πως διαγνώστηκε με το σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σπάνια διαταραχή που κάνει τους μύες του κορμού και των άκρων να εναλλάσσονται μεταξύ σπασμών και ακαμψίας.

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε τότε πως θα αποσυρθεί από τις εμφανίσεις. Στο νέο ντοκιμαντέρ, τα γυρίσματα του οποίου διήρκησαν πάνω από ένα χρόνο, καταγράφεται η προσπάθειά της να συνεχίσει την κανονική της ζωή και την καριέρα της.

Υπόσχεται πως δεν θα την καθορίσει η ασθένειά της και πως θα ευαισθητοποιήσει το κοινό γύρω από την ασθένειά της.

Sports in

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη

LIVE: Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Σλόαν Στίβενς – Μαρία Σάκκαρη για τη φάση των «32» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από Novasports 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024