Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελίν Ντιόν ανοίγεται για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Η Σελίν Ντιόν ανοίγεται για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει σε ένα νέο ντοκιμαντέρ

Το «I Am: Céline Dion» αποτελεί ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ για την Καναδή σούπερ σταρ, το οποίο οι θαυμαστές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντός του έτους.

Η Σελίν Ντιόν μιλάει ανοιχτά στους θαυμαστές της όπως ποτέ άλλοτε.

«Από την επίσκεψη στην ντουλάπα της υψηλής ραπτικής για τις περιοδείες και τα προσωπικά της αντικείμενα μέχρι την παραμονή της στο στούντιο ηχογράφησης, το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιδιωτική ζωή μιας παγκόσμιας σταρ μεγατόνων»

Η Καναδή σούπερ σταρ, 55 ετών, πρόκειται να «περιηγηθεί» στα κατορθώματα και τις προκλήσεις των τελευταίων ετών από τότε που ανέστειλε τις περιοδείες της για να επικεντρωθεί στην υγεία της σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που οι θαυμαστές της θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο Amazon Prime Video.

Η υπηρεσία streaming γνωστοποίησε την είδηση για την επερχόμενη ταινία, με τίτλο I Am: Céline Dion, τη Δευτέρα.

«Ταξίδι προς μια αυθεντική ζωή»

Σκηνοθετημένο από την υποψήφια για Όσκαρ ντοκιμαντερίστρια Irene Taylor, το I Am: Céline Dion είναι μια εκ βαθέων αναδρομή τόσο στην καριέρα της διάσημης τραγουδίστριας όσο και στην ιδιωτική της ζωή, καθώς αντιμετωπίζει το σύνδρομο του καθηλωμένου ατόμου (SPS), με το οποίο έχει διαγνωστεί.

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ταινία θα ξετυλίξει «τα μέτρα που έχει λάβει [η Ντιόν] για να συνεχίσει να εμψυχώνει τους αγαπημένους και πιστούς θαυμαστές της», από τότε που διαγνώστηκε με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς.

«Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα, από το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησης μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει»

Η περίληψη της ταινίας έχει ως εξής: «Από την επίσκεψη στην ντουλάπα της υψηλής ραπτικής για τις περιοδείες και τα προσωπικά της αντικείμενα μέχρι την παραμονή της στο στούντιο ηχογράφησης, το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιδιωτική ζωή μιας παγκόσμιας σταρ μεγατόνων.

Ένα συναισθηματικό, ενεργητικό και ποιητικό ερωτικό γράμμα στη μουσική, το I Am: Céline Dion καταγράφει περισσότερο από ένα χρόνο γυρισμάτων, καθώς η θρυλική τραγουδίστρια περιηγείται στο ταξίδι της προς μια ανοιχτή και αυθεντική ζωή εν μέσω ασθένειας».

«Πόσο πολύ μου έλειψε να συναντώ τους θαυμαστές μου»

Σύμφωνα με ένα δελτίο τύπου, η ταινία έχει ώς κεντρική θεματική «τα μέτρα που έχει λάβει [η Ντιόν] για να συνεχίσει να εμψυχώνει τους αγαπημένους και πιστούς θαυμαστές της», από τότε που διαγνώστηκε με μια σπάνια και ανίατη νευρολογική ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει εξουθενωτικούς μυϊκούς σπασμούς.

Η περίληψη της ταινίας έχει ως εξής: «Από την επίσκεψη στην ντουλάπα της υψηλής ραπτικής για τις περιοδείες και τα προσωπικά της αντικείμενα μέχρι την παραμονή της στο στούντιο ηχογράφησης, το ντοκιμαντέρ καταγράφει την ιδιωτική ζωή μιας παγκόσμιας σταρ μεγατόνων που δεν έχει ξαναδεί ποτέ. Ένα συναισθηματικό, ενεργητικό και ποιητικό ερωτικό γράμμα στη μουσική, το I Am: Céline Dion καταγράφει περισσότερο από ένα χρόνο γυρισμάτων, καθώς η θρυλική τραγουδίστρια περιηγείται στο ταξίδι της προς μια ανοιχτή και αυθεντική ζωή εν μέσω ασθένειας»».

Η τραγουδίστρια του «My Heart Will Go On» μοιράστηκε μια δήλωση σχετικά με τις προθέσεις (της) που διέπουν το ντοκιμαντέρ. Είπε: «Αυτά τα τελευταία δύο χρόνια ήταν μια τεράστια πρόκληση για μένα, από το ταξίδι από την ανακάλυψη της πάθησης μου μέχρι να μάθω πώς να ζω με αυτήν και να τη διαχειρίζομαι, αλλά να μην την αφήνω να με καθορίζει».

«Καθώς συνεχίζεται ο δρόμος για την επανέναρξη της καριέρας μου, συνειδητοποίησα πόσο πολύ μου έλειψε το να μπορώ να συναντώ τους θαυμαστές μου», συνέχισε η Ντιόν.

«Κατά τη διάρκεια αυτής της απουσίας, αποφάσισα ότι ήθελα να καταγράψω αυτό το κομμάτι της ζωής μου, για να προσπαθήσω να ευαισθητοποιήσω την κοινή γνώμη γι’ αυτή την ελάχιστα γνωστή πάθηση, για να βοηθήσω άλλους που έχουν την ίδια διάγνωση».

Mε πληροφορίες από: The People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: FEELING PRODUCTIONS INC. | Ιnstagram 

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024