Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελίν Ντιόν: Σε δημοπρασία χειρόγραφοι στίχοι δύο τραγουδιών της

Σελίν Ντιόν: Σε δημοπρασία χειρόγραφοι στίχοι δύο τραγουδιών της

Η τραγουδίστρια βγάζει σε δημοπρασία τους χειρόγραφους στίχους τραγουδιών της για καλό σκοπό.

Η Σελίν Ντιόν η οποία ακύρωσε τις συναυλίες της τον Ιανουάριο, αφού αποκάλυψε ότι πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου (SPS), θα βγάλει σε δημοπρασία οικεία αναμνηστικά. Χειρόγραφοι στίχοι δύο τραγουδιών της θα είναι μεταξύ των αντικειμένων της φιλανθρωπικής δημοπρασίας «Lyrics for a Cause της Music Health Alliance», που διοργανώνει ο οίκος Julien’s Auctions.

Η Music Health Alliance είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που παρέχει στους ανθρώπους της μουσικής βιομηχανίας βοήθεια για την υγειονομικής τους περίθαλψη. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, τα έσοδα «θα παράσχουν βοήθεια και υποστήριξη σε επαγγελματίες μουσικής που βρίσκονται σε δυσχερή θέση».

Οι χειρόγραφοι στίχοι

Τα δύο τραγούδια είναι το «The Prayer», το οποίο ηχογράφησε το 1999 σε συνεργασία με τον διάσημο Ιταλό τενόρο Andrea Bocelli, και το «The Gift», το οποίο συνέθεσε για την ταινία «Love Again» του 2023. Ο οδηγός τιμής για κάθε τραγούδι κυμαίνεται μεταξύ 200 και 600 δολαρίων.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει μια ιστορική συλλογή στίχων από μερικούς από τους πιο θρυλικούς τραγουδιστές και τραγουδοποιούς του 20ού και 21ου αιώνα, που καλύπτουν την country, pop, rock, gospel, folk και εναλλακτική rock μουσική. Εκτός από τους χειρόγραφους στίχους της Dion, περιλαμβάνει, επίσης, αναμνηστικά από καλλιτέχνες όπως οι Garth Brooks, Hozier και Rick Springfield.

Τα έσοδα «θα παράσχουν βοήθεια και υποστήριξη σε επαγγελματίες μουσικής που βρίσκονται σε δυσχερή θέση».

Η δημοπρασία ξεκίνησε τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ολοκληρώνεται την Τρίτη 14 Νοεμβρίου στις 4:00 μ.μ. Διεξάγεται διαδικτυακά στο Julien’s Live Auctions και αυτοπροσώπως στο Hard Rock Café στο Νάσβιλ.

Τα νεότερα για την υγεία της

Από τότε που αποκάλυψε τον Δεκέμβριο του 2022, ότι πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ατόμου, μοιράστηκε μόνο μερικές στιγμές με τους θαυμαστές της, αλλά η αδερφή της Κλοντέτ (Claudette Dion) μίλησε στον καναδικό ιστότοπο showbizz.net για την κατάσταση της υγείας της διαψεύδοντας ότι είναι σε αναπηρικό καροτσάκι ή ότι έχει καρκίνο.

«Ξέρω ότι πήγε στο Ντένβερ μερικές φορές επειδή υπάρχουν σπουδαίοι ερευνητές εκεί και κάνουμε το σταυρό μας. Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε. Να της πω ότι την αγαπάμε πολύ και της ευχόμαστε τα καλύτερα», είπε η μεγαλύτερη αδελφή της Σελίν.

Επίσης αποκάλυψε ότι η σταρ είναι αισιόδοξη και μάλιστα έχει παραδεχθεί πως «θα το ξεπεράσουμε, ακούω όλα όσα μου λένε και τα κάνω με θρησκευτική ευλάβεια, γιατί θέλω να επιστρέψω, αυτό είναι σίγουρο».

Οι θαυμαστές της όλο αυτό το διάστημα της στέλνουν τις ευχές τους κάτι που εκτιμά τόσο η Σελίν όσο και η οικογένειά της. «Έχουμε πάρει μερικά όμορφα μηνύματα αγάπης και προσπαθούμε όσο το δυνατόν περισσότερο να τα λαμβάνει. Επειδή ξέρω ότι ηθικά, ψυχικά, είναι δυνατή. Δεν έχει κατάθλιψη, το αντίθετο μάλιστα, είναι γεμάτη με τη χαρά της ζωής», συμπλήρωσε.

*Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Instagram/Céline Dion

Sports in

«Ο Χεζόνια φεύγει από τη Ρεάλ Μαδρίτης»- Ποια ομάδα θα τον αποκτήσει

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo ο Μάριο Χεζόνια απέρριψε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024