Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελίν Ντιόν: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της - «Κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί»

Σελίν Ντιόν: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της – «Κανένα φάρμακο δεν λειτουργεί»

Τον περασμένο Δεκέμβριο η διάσημη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε ότι διαγνώστηκε με την ανίατη ασθένεια και λίγους μήνες μετά ανακοίνωσε ότι αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της.

Μάχη με το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου (Stiff Person Syndrome) συνεχίζει να δίνει η Σελίν Ντιόν.

Η διάσημη τραγουδίστρια τον περασμένο Δεκέμβριο ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με την ανίατη ασθένεια, η οποία τη δυσκολεύει πολύ στην καθημερινότητά της.

Η αδερφή της, Κλοντέτ, μίλησε στην εφημερίδα «Le Journal de Montreal» για την υγεία της και αποκάλυψε ότι η Σελίν Ντιόν έχει την βοήθεια της επίσης αδερφής της, Λίντα ενώ συνεργάζεται στενά με ερευνητές που ειδικεύονται στη σπάνια πάθηση.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά το να έχουμε ελπίδα είναι σημαντικό. Ειλικρινά πιστεύω ότι χρειάζεται κυρίως ξεκούραση. Πάντα προσπαθεί να είναι η καλύτερη και να βρίσκεται στην κορυφή. Κάποια στιγμή, η καρδιά και το σώμα σου προσπαθούν να σου πουν κάτι. Είναι σημαντικό να το ακούσετε», δήλωσε.

Το σύνδρομο Stiff Person, είναι μια διαταραχή του νευρικού συστήματος που οδηγεί σε μυϊκή δυσκαμψία και επηρεάζει μόνο έναν στα ένα εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως.

Η Κλοντέτ σημείωσε επίσης ότι η Σελίν «ακούει όσο το δυνατόν περισσότερο τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα αυτής της σπάνιας ασθένειας» και η οικογένεια «δεν χάνει την ελπίδα της ότι μια μέρα η τραγουδίστρια θα επιστρέψει στη σκηνή».

«Η ερμηνεία της είναι έμφυτη, είναι πειθαρχημένη σε κάθε τομέα της ζωής της», συμπλήρωσε.

«Όταν τηλεφωνώ στη Σελίν και είναι απασχολημένη, μιλάω στην αδερφή μου τη Λίντα που μένει μαζί της και μου λέει ότι εργάζεται σκληρά», κατέληξε η ίδια.

«Δουλεύω πολύ σκληρά»

Τον περασμένο Μάιο η Σελίν Ντιόν αναγκάστηκε να αναβάλει την παγκόσμια περιοδεία της, με τίτλο «Courage».

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η τραγουδίστρια ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές της και εξομολογήθηκε ότι δουλεύει σκληρά για να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Έκτοτε έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ζει στο σπίτι της στο Λας Βέγκας και έχει στο πλευρό της την αδερφή της Linda, η οποία έχει μετακομίσει μαζί της για να τη φροντίζει.

«Με τεράστια απογοήτευση πρέπει να ανακοινώσουμε σήμερα την ακύρωση της παγκόσμιας περιοδείας “Courage”. Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι στο 100%.

Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες, και παρόλο που μου ραγίζει την καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι ότι δεν τα παρατάω… και ανυπομονώ να σας ξαναδώ!», ανέφερε στο μήνυμά της για την περιοδεία της.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024