Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελίν Ντιόν δεν έχει πια τον έλεγχο των μυών της - Η μάχη με την ασθένεια και το μεγάλο της όνειρο

Η Σελίν Ντιόν δεν έχει πια τον έλεγχο των μυών της – Η μάχη με την ασθένεια και το μεγάλο της όνειρο

Η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν δίνει τη μεγάλη της μάχη με το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου. Η αδερφή της αποκαλύπτει το μεγάλο της όνειρο.

Με τη θρυλική τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν να πάσχει από μια σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται σύνδρομο δύσκαμπτου ανθρώπου, η αδερφή της Claudette αποκάλυψε ότι εργάζεται σκληρά και ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια δεν έχει, όπως αποκάλυψε η μεγαλύτερη αδερφή της στη MailOnline, τον έλεγχο των μυών της.

Έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Σελίν Ντιόν αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της τον περασμένο Δεκέμβριο.

Η αδερφή της εκτιμά ότι θα χρειαστεί χρόνος προτού η διάσημη τραγουδίστρια καταφέρει να επιστρέψει στη σκηνή μετά τη μάχη που δίνει με την ασθένειά της.

«Δουλεύει σκληρά, αλλά δεν έχει τον έλεγχο των μυών της. Αυτό που μου ραγίζει την καρδιά είναι ότι ήταν πάντα πειθαρχημένη. Πάντα δούλευε σκληρά. Η μητέρα μας της έλεγε πάντα ‘θα το κάνεις καλά, θα το κάνεις σωστά’.

Ο μεγάλος στόχος της Σελίν Ντιόν

Είναι αλήθεια ότι τόσο στα όνειρά μας όσο και στα δικά της, ο στόχος είναι να επιστρέψει στη σκηνή», σημείωσε χαρακτηριστικά η αδερφή της Σελίν Ντιόν.

«Οι φωνητικές χορδές είναι μύες και η καρδιά είναι επίσης ένας μυς. Επειδή είναι μία περίπτωση στο εκατομμύριο, οι επιστήμονες δεν έχουν ερευνήσει τόσο γιατί δεν επηρεάζει τόσους πολλούς ανθρώπους».

Η φιλανθρωπική οργάνωση της οικογένειας της Σελίν Ντιόν, Foundation Maman Dion έχει πλημμυρίσει από μηνύματα υποστήριξης για τη θρυλική τραγουδίστρια.

«Μερικοί άνθρωποι έχουν χάσει την ελπίδα τους, επειδή δεν είναι πολύ γνωστή η ασθένεια. Αν ήξερες τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που δέχεται το Ίδρυμα για τη Σελίν Ντιόν! Οι άνθρωποι μας λένε ότι την αγαπούν και προσεύχονται για αυτήν. Λαμβάνει τόσα πολλά μηνύματα και δώρα», συμπλήρωσε η αδερφή της Σελίν Ντιόν.

Η αδερφή της είχε αποκαλύψει στο παρελθόν ότι παρά τη συνεργασία με τους κορυφαίους ερευνητές στον τομέα, η Σελίν Ντιόν έχει παρουσιάσει μικρή βελτίωση στην υγεία της.

«Δεν μπορούμε να βρούμε κανένα φάρμακο που να λειτουργεί, αλλά η ελπίδα είναι σημαντική», σημείωνε χαρακτηριστικά στο Le Journal de Montreal.

Sports in

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς

LIVE: Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τιάγκο Μοντέιρο – Στέφανος Τσιτσιπάς για τη φάση των «64» του τουρνουά της Μαδρίτης. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024