Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σελίν Ντιόν: Διαλύει τις φήμες για την κατάσταση της υγεία της – Εμφανίστηκε σε συναυλία

Σελίν Ντιόν: Διαλύει τις φήμες για την κατάσταση της υγεία της – Εμφανίστηκε σε συναυλία

Η Σελίν Ντιόν έχει κάνει θρυλικές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας παλιότερα, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ

Η ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της βαίνει κλιμακούμενη, από τότε που ανακοίνωσε ότι πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο η Σελίν Ντιόν. Οι φήμες δίνουν και παίρνουν όλο αυτό το διάστημα.

Πριν λίγες ημέρες έκανε μια δημόσια εμφάνιση όπου και διέψευσε με την παρουσία της ότι βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι.

Από εμφάνισή της σε εκδήλωση μόδας στο Παρίσι, το 2019

Διαψεύδει τη φημολογία εμπράκτως

Έρχεται να επισφραγίσει το γεγονός ότι περπατάει και είναι καλύτερα, με μια δεύτερη κίνηση, πηγαίνοντας στη συναυλία της συναδέλφου της, Κέιτι Πέρι με τα παιδιά της.

Εκεί βρέθηκε να χορεύει, να διασκεδάζει και να περνάει καλά με τους δίδυμους γιους της, που είναι πλέον 13 χρονών, τον Έντι και τον Νέλσον.

Ήταν οι τρεις στους στις VIP θέσεις, μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, τον Χάρι, τη Ζόι Ζαλντάνα, την Κάμερον Ντίαζ και τον σύζυγό της Μπέντζι Μέιντεν.

Η συναυλία στο Λας Βέγκας

Αυτή ήταν και η τελευταία συναυλία της Κέιτι Πέρι στο Λας Βέγκας, όπου στο κοινό βρέθηκε ο σύζυγος της οικοδέσποινας της βραδιάς, Ορλάντο Μπλουμ και η μικρούλα τους κόρη, Ντέιζι.

Σύμφωνα με την «Daily Mail», η σταρ φορούσε ένα λεοπάρ print φόρεμα, χρυσά κοσμήματα και ένα μαύρο μπλέιζερ.

Χόρεψε, διασκέδασε και πέρασε καλά με τους δίδυμους γιους της

Μάλιστα, σήμερα 6 Νοεμβρίου 2023, ανέβασε στον επίσημο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βιντεάκι με την ευκαιρία της επετείου των 10 ετών από την κυκλοφορία του άλμπουμ της «Loved me back to life».

Η Σελίν Ντιόν έχει κάνει θρυλικές εμφανίσεις στο Λας Βέγκας παλιότερα, σπάζοντας όλα τα ρεκόρ.

Είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό ότι κατάφερε να παραστεί στη συναυλία της Πέρι και μάλιστα σε τέτοια καλή κατάσταση με την υγεία της, ώστε να μπορέσει να απολαύσει και τη μουσική και τον χορό.

Η ασθένεια και η προσωπική της μάχη

Το 2022, είχε αποκαλύψει η αγαπημένη ερμηνεύτρια ότι έχει διαγνωστεί με το σύνδρομο «Moersch-Woltman», επίσης γνωστό και ως SPS (Stiff-Person Syndrome).

Πρόκειται για μια σπάνια νευρολογική συνθήκη όπου οι μύες του ανθρώπου γίνονται άκαμπτοι και ο πάσχων έχει οδυνηρούς σπασμούς. Αυτή ήταν και η αιτία που έκανε ένα βήμα πίσω στην εξέλιξη της καριέρας της και έθεσε ως προτεραιότητά της την υγεία της.

Η αδερφή της Σελίν Ντιόν, η Κλωντέτ, 74 ετών, έχει δηλώσει για την κατάσταση της υγείας της τραγουδίστριας: «Κάνει τα πάντα για να αναρρώσει. Είναι μια πολύ δυνατή γυναίκα. Ξέρουμε πολύ λίγα για την ασθένεια. Υπάρχουν σπασμοί, αδύνατον να ελεγχθούν… Είναι πολύ λίγα αυτά που μπορούμε να κάνουμε για να την υποστηρίξουμε, να ανακουφίσουμε τον πόνο της».

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024