Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πρώτη απρόσμενη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν μετά από 3,5 χρόνια

Η πρώτη απρόσμενη εμφάνιση της Σελίν Ντιόν μετά από 3,5 χρόνια

Το μουσικό αστέρι ,Σελίν Ντιόν, εμφανίζεται δημοσίως ελάχιστα από τότε που διαγνώστηκε με σπάνια νευρολογική διαταραχή.

Το καναδικό είδωλο της μουσικής Céline Dion έκανε μια ξαφνική εμφάνιση το βράδυ της Δευτέρας σε έναν αγώνα χόκεϊ στο Λας Βέγκας για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση των Montreal Canadiens με τους Golden Knights, σε μια από τις πρώτες της δημόσιες εμφανίσεις αφότου ανακοίνωσε ότι είχε διαγνωστεί με μια ασυνήθιστη νευρολογική διαταραχή.

Η Dion, η οποία γεννήθηκε στο προάστιο Charlemagne του Μόντρεαλ, Que., βρέθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας της μετά την ήττα με 3-2 στα πέναλτι.

Τον περασμένο χρόνο, η Dion ανακοίνωσε ότι πάσχει από το σύνδρομο stiff-person, το οποίο, όπως είπε, την εμπόδιζε από το να πραγματοποιεί συναυλίες. Τον Μάιο, ακύρωσε όλες τις υπολειπόμενες ημερομηνίες της παγκόσμιας περιοδείας της Courage World Tour για το 2023 και το 2024.

«Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που γνώρισε εσένα και την οικογένειά σου»

Σε βίντεο που ανήρτησαν οι Canadiens σε διάφορες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, εμφανίζονται η Dion και ο προπονητής των Habs Martin St. Louis να αγκαλιάζονται, να δίνουν τα χέρια και να ανταλλάσσουν ευχές στα γαλλικά.

Ο St. Louis λέει στην Dion ότι ήταν στο Ολυμπιακό Στάδιο του Μόντρεαλ όταν τραγούδησε το Une colombe για τον Πάπα Ιωάννη Παύλο ΙΙ ως έφηβος. «Έχουμε αλλάξει λιγάκι από τότε, αλλά όχι πάρα πολύ», απαντά η Dion.

Η σούπερ σταρ έσφιξε το χέρι με τον αρχηγό των Καναδών Νικ Σουζούκι και τον εξτρέμ Κόουλ Κόφιλντ και φωτογραφήθηκε χαμογελαστή, με τη συνοδεία των παιδιών της. Η Chantal Machabée, υπεύθυνη επικοινωνίας των Canadiens, δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία στο Instagram με την ίδια και την Dion να χαμογελούν η μία δίπλα στην άλλη τη Δευτέρα.

«Η ξεχωριστή επισκέπτρια στον αγώνα μας στο Λας Βέγκας», αναφέρει η λεζάντα. «Όλη η ομάδα ήταν πολύ χαρούμενη που γνώρισε εσένα και την οικογένειά σου».

*Με πληροφορίες από CBC

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024