Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Σελίν Ντιόν ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή - Κάνει φυσικοθεραπεία κάθε μέρα

Η Σελίν Ντιόν ονειρεύεται να επιστρέψει στη σκηνή – Κάνει φυσικοθεραπεία κάθε μέρα

Νέες πληροφορίες για την υγεία της διάσημης τραγουδίστριας.

Ο αγώνας της Σελίν Ντιόν για την επιστροφή της στη μουσική σκηνή συνεχίζεται. Η 55χρονη θρυλική Καναδή τραγουδίστρια, που έχει χάσει τον έλεγχο των μυών της λόγω του «συνδρόμου δύσκαμπτου ατόμου», όπως αποκάλυψε πρόσφατα η αδελφή της, δίνει σκληρό αγώνα για να ξεπεράσει τη σπάνια νευρολογική διαταραχή της, σύμφωνα με πηγές.

«Η Σελίν είναι μαχήτρια», δήλωσε μια πηγή στο US Weekly. «Δεν έχει τόσο πολύ έλεγχο των μυών της όσο πριν, αλλά δουλεύει με γιατρούς και φυσικοθεραπευτές για να γίνει καλύτερα». Η πηγή υποστήριξε: «Η Σελίν έχει πάρει χρόνο για να επικεντρωθεί στην υγεία της, αλλά σχεδιάζει να ανέβει ξανά στη σκηνή μόλις της δοθεί το πράσινο φως από την ιατρική της ομάδα».

Tους ισχυρισμούς αυτούς επιβεβαίωσε και ένα δεύτερο άτομο από τον περίγυρο της τραγουδίστριας. «Παραμένει θετική και αισιόδοξη και κάνει τη φυσικοθεραπεία της κάθε μέρα», είπε. «Η επιστροφή στη σκηνή με κάποια μορφή είναι το μόνιμο όνειρό της, ακόμα κι αν δεν μπορεί πλέον να τραγουδήσει. Θέλει απλώς να δει αυτά τα πρόσωπα να λάμπουν».

Τι είναι το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου

Το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου είναι μια «σπάνια αυτοάνοση νευρολογική διαταραχή που συνηθέστερα προκαλεί μυϊκή δυσκαμψία και επώδυνους σπασμούς που έρχονται και φεύγουν και μπορεί να επιδεινωθούν με την πάροδο του χρόνου», σύμφωνα με το «John Hopkins Medicine».

Πώς ανακοίνωσε την ασθένεια

Η Σελίν Ντιόν ανακοίνωσε μέσα από ένα συγκλονιστικό βίντεο στο Instagram, ότι η πάθηση αυτή επηρεάζει τους μυς και κλειδώνει το σώμα σε άκαμπτες θέσεις, με αποτέλεσμα κάποιοι να μην μπορούν να περπατήσουν ή να μιλήσουν.

Πρόκειται για μια πολύ σπάνια ασθένεια η οποία «χτυπά» τον έναν στους 1.000.000 ανθρώπους.

«Γεια σε όλους, συγγνώμη που μου πήρε τόσο καιρό να επικοινωνήσω μαζί σας. Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ και ανυπομονώ να βρεθώ στη σκηνή και να σας μιλήσω από κοντά. Όπως ξέρετε ήμουν πάντα ένα ανοιχτό βιβλίο ωστόσο δεν ήμουν έτοιμη να πω τίποτα. Αλλά τώρα είμαι» είπε αρχικά στο βίντεο.

«Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την υγεία μου εδώ και πολύ καιρό και μου ήταν πολύ δύσκολο να μιλήσω για όλα όσα περνάω. Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή που ονομάζεται Stiff Person Syndrome και επηρεάζει έναν στο ένα εκατομμύριο ανθρώπους. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι’ αυτή τη σπάνια πάθηση, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024