Ζωζώ Σαπουντζάκη: Διασκέδασε στη Μαρινέλλα με τον σύντροφό της
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει επιστρέψε στην καθημερινότητά της.
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, δύο μήνες μετά την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της διασκέδασε το βράδυ της Τετάρτης 24 Απριλίου στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζεται η Μαρινέλλα με την Μπέττυ Μαγγίρα.
Μαρίνελλα Ζωζώ Σαπουντζάκη πόζαραν μαζί στον φακό
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία συνοδευόταν από τον σύντροφό της Πύρρο Αναγνωστόπουλο, διασκέδασε με τις επιτυχίες της Μαρινέλλας και φωτογραφήθηκε μαζί της.

Μαρινέλλα – Ζωζώ Σαπουντζάκη

Πάντα ευδιάθετη
Τι δηλώνει η Ζωζώ Σαπουντζάκη για τη σχέση της με τον Πύρρο Αναγνωστόπουλο
«Θέλω ο σύντροφος μου απλώς να με αγαπάει και να μου το δείχνει. Όταν λέω να μου το δείχνει, να καταλαβαίνω ότι έχω σύντροφο. Αυτό έχω ανάγκη, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της.
«Το έχω ξεχάσει, παρόλο που ήταν δύσκολο αυτό που πέρασα. Να χτυπήσω ξύλο δεν μου έχουν συμβεί πολλά κακά» είπε αρχικά η Ζωζώ Σαπουντζάκη και συνέχισε: «Είμαι πιστή και είμαι 30 χρόνια με έναν κύριο. Είχα παντρευτεί, αλλά χώρισα σε τρεις μήνες. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν καταλάβαινε τίποτα και δεν μπορούσα να συνεννοηθώ και έφυγα. Ο σύντροφος θα πρέπει να είναι απλός και να με δείχνει ότι με αγαπά».
- Συνάντηση Μητσοτάκη – Ράμα στο Μαξίμου
- Ηλιόπουλος: Το μόνο που δεν ακούσαμε από τους βουλευτές της ΝΔ είναι το «νόμος είναι το δίκιο του αγρότη»
- Η ιδιαίτερη ανάρτηση του Χέιζ-Ντέιβις: Έγινε αστροναύτης και απάντησε για τα ταξίδια του (pic)
- Καθοριστικό βήμα για την επέκταση της αστικής συγκοινωνίας στη Ραφήνα
- Μουσείο Μπενάκη: Η ελληνικότητα, η ιδέα, ο άνθρωπος
- «Η γη της ελιάς»: Ανατροπές στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ο ΟΤ στο Delphi Economic Forum XI
- Κουτσούμπας για τις άρσεις ασυλίας: Από τη μία το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ και από την άλλη ο λαός χωρίς εισόδημα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Πέφτει η ζήτηση, ανεβαίνουν οι τιμές για τα Airbnb [γραφήματα]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/taylor-heery-8DlbPCxfGHA-unsplash-113x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 22.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-1-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442