Αναστάτωση προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα στην οδό Σταμούλη Στράτου, στην περιοχή του Ψάχου, πίσω από το 29ο δημοτικό σχολείο Πατρών.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πυκνοκατοικημένη περιοχή, περίπου στις 02:45, όταν ξερά χόρτα άρπαξαν φωτιά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Ωστόσο εξαπλώθηκε γρήγορα σε παρακείμενο οικόπεδο το οποίο, σύμφωνα με το tempo24.news, δεν είχε καθαριστεί.
«Ευτυχώς που είχε πέσει αρκετά ο αέρας, γιατί διαφορετικά τώρα θα κλαίγαμε»
Οι κάτοικοι της περιοχής πετάχτηκαν έντρομοι από τα σπίτια τους, καθώς είδαν τις φλόγες να απειλούν τις οικίες τους. Με κουβάδες και λάστιχα επιχείρησαν να περιορίσουν τη φωτιά για να σώσουν τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν δίπλα από τις φλόγες, αλλά και για να αποτρέψουν την επέκτασή της στα σπίτια τους.
Όχημα της πυροσβεστικής που έφτασε στο σημείο κατάφερε γρήγορα να σβήσει την πυρκαγιά. Ωστόσο οι κάτοικοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα ότι η πυροσβεστική καθυστέρησε, κατά πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο μέσο.
«Είναι ανεπίτρεπτο η πυροσβεστική να έρχεται μετά από 20 – 25 λεπτά αφότου την έχω καλέσει, με δεδομένο ότι είναι δίπλα μας» είπε αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής για να προσθέσει πως «ευτυχώς που είχε πέσει αρκετά ο αέρας, γιατί διαφορετικά τώρα θα κλαίγαμε».
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας