ΠΑΟΚ και ΑΕΚ παίζουν απόψε (19:30) το πρωτάθλημα στην Τούμπα με τον μεν δικέφαλο του Βορρά να θέλει να μείνει ζωντανός και τους κιτρινόμαυρους να θέλουν να στεφθούν ξανά πρωταθλητές.
Τρεις αγωνιστικές μένουν για να πέσει η αυλαία της Super League (συν το αναβληθέν ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός) και τα βλέμματα όλων πέφτουν απόψε στη μάχη της Τούμπας.
Ο ΠΑΟΚ θέλει να νικήσει για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για το πρωτάθλημα, καθώς έχει και το παιχνίδι που έχει αναβληθεί με τον Ολυμπιακό, ενώ η ΑΕΚ ακόμα και με ισοπαλία θα είναι σε πλεονεκτική θέση απέναντι στους αντιπάλους της.
Σε περίπτωση νίκης η ΑΕΚ θα χρειάζεται μόλις δύο βαθμούς στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Λαμία, προκειμένου να σφραγίσει το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟΚ αγνοεί τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Η τελευταία νίκη του δικεφάλου του Βορρά είναι στην κανονική διάρκεια του περυσινού πρωταθλήματος στην Τούμπα με 2-0.
Στις πέντε αναμετρήσεις που ακολούθησαν υπάρχουν τρεις νίκες της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες, οι οποίες είναι και οι τελευταίες χρονικά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Το 1-1 της Τούμπας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και το 2-2 της Νέας Φιλαδέλφειας για τα Playoffs της Super League.
Κυριακή 28 Απριλίου
Ολυμπιακός-Λαμία (17:00, Cosmote Sport 1) ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (19:30, Novasports Prime) Παναθηναϊκός-Άρης (20:30, Cosmote Sport 1)
Η επόμενη (7η) αγωνιστική των playouts και εκείνη (9η) των playoffs Σάββατο 11 Μαΐου Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης (20:00) ΟΦΗ-Παναιτωλικός (20:00) Πανσερραϊκός-Κηφισιά (20:00) ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος (20:00)
Τετάρτη 15 Μαΐου Ολυμπιακός-ΑΕΚ (20:00) ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (20:00) Λαμία-Άρης (20:00)
* Το εξ αναβολής ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί στις 12 Μαΐου
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».
Λίγα 24ωρα μετά τη βαριά ήττα της από την Ατλέτικο για το Κύπελλο, η Μπαρτσελόνα υπέστη νέα οδυνηρή ήττα, αυτή τη φορά με 2-1 στην έδρα της Τζιρόνα. Πλέον στην κορυφή της La Liga βρίσκεται η Ρεάλ....
Ο Αλέξανδρος Γκιννής αγωνίστηκε για τελευταία φορά στην καριέρα του, κατεβαίνοντας τιμητικά την πίστα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Κορτίνα.
Ανάμεσα στις μεγάλες ομάδες της Ευρώπης που έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Κωνσταντίνο Καρέτσα είναι και η Μίλαν, όπως τονίζει ιταλικό δημοσίευμα που τον χαρακτηρίζει «Βασιλιά των ασίστ».
Τα έργα ανακατασκευής του εμβληματικού γηπέδου έχουν καθυστερήσει πολύ και ίσως το Αζτέκα δεν είναι έτοιμο για το εναρκτήριο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 11 Ιουνίου