Ευρωεκλογές: Το «ευτυχώς τον ξεφορτωθήκαμε» του Κακλαμάνη για τον Ζαγοράκη και το «καρφί» στην Πειραιώς
Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για την υποψηφιότητα του Καβαλιώτη ευρωβουλευτή και δεν μάσησε τα λόγια του.
Άστραψε και βρόντηξε ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη «μεταγραφή αεροδρομίου» στο ΠΑΣΟΚ. Η Χαριλάου Τρικούπη ανακοίνωσε στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος τον μέχρι πρότινος «γαλάζιο» ευρωβουλευτή Θοδωρή Ζαγοράκη προκαλώντας μεγάλο ντόρο.
Το ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε (ACTION24) για την υποψηφιότητα του Καβαλιώτη ευρωβουλευτή λέγοντας αρχικά πως «όφειλε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ. Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού που γίνεται ολόκληρος ντόρος».
Και στο ερώτημα από τον πάνελ αν αυτό «δεν σας πειράζει» υπήρξε ξεκάθαρος: «Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε».
Το παράπονο του κυβερνητικού εκπροσώπου
Για τη «μεταγραφή» ρωτήθηκε στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης: «Αυτοδικαίως βάσει του καταστατικού της ΝΔ έπαψε να είναι μέλος της ευρωομάδας και μέλος του κόμματος της ΝΔ ο κ. Ζαγοράκης», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε πως «δεν θέλει να σχολιάσει περαιτέρω, καθώς είναι επιλογή του κάθε στελέχους να είναι υποψήφιος με όποιο κόμμα θέλει».
Όμως, μπήκε στο πειρασμό και σχολίασε περαιτέρω εκφράζοντας ένα παράπονο: «Δεν θυμάμαι εν ενεργεία ευρωβουλευτής να έχει κάνει τέτοια κίνηση, χωρίς να στείλει έστω μία επιστολή. Να πει, ρε παιδιά θα κατέβω με ένα άλλο κόμμα. Να ειδοποιήσει το κόμμα με το οποίο εξελέγη δύο φορές και ήταν ευρωβουλευτής 10 χρόνια».
- Ισπανία: Αντιστέκεται στα πολεμικά κελεύσματα – Δεν αυξάνει τις δαπάνες της για το ΝΑΤΟ
- Γιατί ο Αρίωνας Κολιτσόπουλος είναι η μεγάλη ελπίδα της ελληνικής πάλης
- Γκέι πορνό και τιμωρία: Νεοναζί δολοφόνος ομολογεί on camera τη στυγερή δολοφονία
- Συντρίμμια πυραύλων έπεσαν στην ευρύτερη περιοχή του Πανάγιου Τάφου
- Σεισμός τώρα στη Λεπτοκαρυά Θεσπρωτίας
- Θεσσαλονίκη: Οδηγός του ΟΑΣΘ κατέβηκε από το λεωφορείο και έδειρε άλλον οδηγό





