Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από τον πάγκο της Αλ Γουέχντα αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με την Αλ Άχλι για το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας ο Γιώργος Δώνης.
Ο Έλληνας τεχνικός, ανέλαβε τα ηνία της ομάδας το περασμένο καλοκαίρι και εξαρχής υπήρξαν προβλήματα, αναφορικά με την μεταραφική πολιτική της ομάδας, αφού παρά τις πολλές και ακριβες μεταγραφές των υπόλοιπων ομάδων της χώρας, ο Δώνης δεν είχε την ίδια στήριξη από την διοίκηση του συλλόγου.
Ο Δώνης υπέγραψε για 1+1 το περασμένο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν δεν θα ενεργοποιήσει την option που θα τον κρατούσε στο τιμόνι της Αλ Γουέχντα, την ώρα που το όνομά του είχε ακουστεί για τον πάγκο της Εθνικής μας ομάδας σε περίπτωση που δεν ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γκουστάβο Πογέτ.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δώνη:
«Αυτοί οι δέκα μήνες ήταν σαν πέντε χρόνια για μένα. Σκέφτομαι να φύγω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι με την ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Βλέπω πως έχει έρθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σε αυτή την απόφαση».
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.