Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Εξελίξεις με Γιόνσον και στο... βάθος Δώνης

ΑΕΚ: Εξελίξεις με Γιόνσον και στο… βάθος Δώνης

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αναμένουν την απάντηση του Γενς Γιόνσον σήμερα, ενώ «τσεκάρουν» και την περίπτωση του Τάσου Δώνη

Μέρα… Γιόνσον η σημερινή για την ΑΕΚ. Ο δανός μέσος αναμένεται σήμερα να δώσει την τελική του απάντηση και στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι για το γεγονός πως θα ανακοινώσουν τη δεύτερη μεταγραφή μετά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο 29χρονος άσος έχει δεχτεί δύο προτάσεις από Ισπανία (Βαλένθια και Γρανάδα) και μία από την πατρίδα του (Μίντιλαντ), όμως καμία από αυτές δε φαίνεται να φθάνει εκείνη της Ένωσης, που προσφέρει τετραετές συμβόλαιο με αποδοχές 1 εκατ. ευρώ το χρόνο.

Οι Κιτρινόμαυροι έχουν ξεκαθαρίσει τόσο στον ίδιον τον παίκτη όσο και στον μάνατζερ του πως θέλουν αμέσως την απάντηση του Γιόνσον, και όπως όλα δείχνουν σήμερα θα προκύψουν οριστικές εξελίξεις στην εν λόγω υπόθεση.

Ένας ακόμη παίκτης που μπορεί να «παίξει» για τον Δικέφαλο είναι ο Τάσος Δώνης, που τις προηγούμενες ημέρες έμοιαζε να είναι κοντά στη μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ, αλλά λόγω των αντιδράσεων που υπήρξαν από μερίδα των οπαδών της ομάδας η υπόθεση «πάγωσε».

Ο Δώνης προτάθηκε στην ΑΕΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται από τους ανθρώπους της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ, και δεν αποκλείεται να αρχίσει να συγκεντρώνει πιθανότητες το σενάριο για μια επιστροφή του στην Ελλάδα, με τη μορφή δανεισμού αρχικά και ό,τι προκύψει στη συνέχεια.

Sports in

H Γιουβέντους έχασε την δίκη με τον Ρονάλντο και θα του καταβάλει 19,5 εκατομμύρια ευρώ

Η Γιουβέντους έχασε τη δίκη με τον Κριστιάνο Ρονάλντο που αφορά οικονομικές οφειλές προς τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και καλείται να του πληρώσει σχεδόν 20 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024