Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Ονάνα της Έβερτον (vid)
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Έβερτον για τον Ονάνα.
Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, επανέλαβε πως η ομάδα της Βαρκελώνης δεν θα κάνει ακριβές μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι.
Τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» είναι μεγάλα και είναι σίγουρο πως η διοίκηση θα προχωρήσει σε επιπλέον περικοπές στον προϋπολογισμό της.
Πάντως ο Πορτογάλος παράγοντας έχει καταλήξει στη λύση που θα καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου στην ομάδα, που αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Οριόλ Ρομέου δεν μπόρεσε φέτος ν’ αναπληρώσει την αποχώρηση του Σέρχι Μπουσκέτς για την Ιντερ Μαϊάμι.
Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Teamtalk», ο Ντέκο έχει πρώτο στη λίστα του τον Βέλγο διεθνή μέσο, Αμαντού Ονάνα, της Εβερτον.
Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όμως, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καλύψει τα 80 εκατ. ευρώ που ζητά η αγγλική ομάδα για να τον παραχωρήσει. Έτσι πρότεινε στην Εβερτον να επιλέξει από τη λίστα τεσσάρων παικτών ως αντάλλαγμα για να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του 22χρονου άσου.
Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος διευθυντής των «μπλαουγκράνα» ήδη έχει προτείνει στην Εβερτον να επιλέξει, έναν ή δύο παίκτες, μεταξύ των Ανσού Φάτι, Κλεμάν Λανγκλέ, Σερτζίνιο Ντεστ και Φερμίν Λόπες, για να πάρει τα δικαιώματα του Ονάνα. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» ο Ντέκο θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην Αγγλία για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Εβερτον, ελπίζοντας να κλείσει τη μεταγραφή του Ονάνα.
Δείτε τον εν δράσει:
Αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βέλγου, τότε η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» υποστηρίζει πως θα στραφεί στη λύση του Γάλλου μέσου της Νις, Κεφρέν Τουράμ. Ο 23χρονος άσος έχει φέτος 20 συμμετοχές στη Ligue 1 με την ομάδα της Νίκαιας και το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ.
- Μπαρτζώκας: «Όταν παίζουμε όλοι μαζί, είμαστε πολύ δυνατοί»
- Τσιτσιπάς: «Απογοητευμένος με το σερβίς μου, θετικό είναι πως δεν νιώθω καθόλου πόνο»
- Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας 92-86: Με τριπλέτα «φωτιά» οι Πειραιώτες!
- Ιστορική πρεμιέρα του NCAA στη Ρώμη
- Η UEFA αποφάσισε να βραβεύει τους καλύτερους διαιτητές της Ευρώπης!
- Γιοβάνοβιτς: «Στόχος μας είναι να παραμείνουμε στο κορυφαίο γκρουπ δυναμικότητας»
- Δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο All Star Game ο Αντετοκούνμπο – Θα συμμετάσχει με διαφορετική ιδιότητα
- LIVE: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/bernard-WQChxc_ZPE4-unsplash-315x220.jpg)


















































![Πρέπει να συμφωνήσουμε με το Ιράν αλλιώς θα γίνει πολύ τραυματικό για αυτούς, λέει ο Τραμπ [Βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/2026-02-12T191336Z_264098808_RC2JKJAS38F8_RTRMADP_5_USA-TRUMP-315x220.jpg)















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442