Mια άνετη νίκη πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επιβλήθηκε με 89-54 της Νίκης Λευκάδας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στην Α1 μπάσκετ γυναικών, ολοκληρώνοντας έτσι τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο, αφού την επόμενη εβδομάδα έχει ρεπό.
Οι παίκτριες του Θάνου Νίκλα δεν αντιμετώπισαν κανέναν απολύτως πρόβλημα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης, επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους και φτάνοντας με χαρακτηριστική άνεση στο ροζ φύλλο αγώνα.
Για τις Ερυθρόλευκες ξεχώρισε η Ελεάννα Χριστινάκη με 16 πόντους, 4 κλεψίματα και 4 ριμπάουντ, με την Κριστίν Βιτόλα να προσθέτει 15 πόντους με 9 ριμπάουντ και την Αγγελική Νικολοπούλου να ακολουθεί με 13 πόντους και 6 ασίστ.
Από την πλευρά των φιλοξενούμενων η Λορέν Μανίς σημείωσε 24 πόντους με 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα και 2 μπλοκ, ενώ η Κριστίν Μόρα κατέγραψε 20 πόντους με 11 ριμπάουντ και 1 μπλοκ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.