Η Μαρία Σάκκαρη σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ηττήθηκε με 2-1 (5-7, 7-6(4), 4-6) από την Έλενα Ριμπάκινα και αποκλείσθηκε από τα ημιτελικά του Μαϊάμι Οπεν.
Απέναντι στο Νο.4 του κόσμου η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν άκρως ανταγωνιστική και λύγισε μετά από δύο ώρες και 49 λεπτά.
Η έκβαση του παιχνιδιού
Στο πρώτο σετ η Ριμπάκινα μπήκε πολύ δυνατά και πήρε τα δύο πρώτα γκέιμ χωρίς να χάσει πόντο. Οι δύο αθλήτριες έως το έκτο γκέιμ υπερασπίστηκαν το σερβίς τους. Σε εκείνο το σημείο η Ριμπάκινα έκανε το μπρέικ και προηγήθηκε με 4-2. Η Σάκκαρη αντέδρασε με μπρέικ έκανε το 4-4, αλλά δεν κατάφερε να πάρει το σετ.
Το δεύτερο σετ ξεκίνησε με τρία μπρέικ, δύο από την Ελληνίδα πρωταθλήτρια κι ένα από την Ριμπάκινα. Η Σάκκαρη προηγήθηκε με 4-2 και έχασε διπλή ευκαιρία να κάνει το 5-2. Η Καζάκα, όμως, βρήκε λύσεις και προηγήθηκε με 6-5.
Η Μαρία Σάκκαρη, όμως, με κατάθεση ψυχής έσωσε τρία ματς μπολ και πήρε το σετ.
Στο τελευταίο σετ η Ελληνίδα πρωταθλήτρια συνέχισε να πιστεύει στη νίκη. Η Ριμπάκινα όμως είχε τις λύσεις και τελικά πήρε τη νίκη με 6-4.
Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί συνεχίζει να... πυροβολεί ασταμάτητα προς τα αντίπαλα δίχτυα, έφτασε τα 80 γκολ με τον Ολυμπιακό και ανεβαίνει σε όλες τις ιστορικές λίστες των «ερυθρόλευκων».
Η Μπάγερν έμεινε με 9 παίκτες στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν (1-1), ο Χένες μίλησε για τη χειρότερη διαιτησία της Bundesliga ενώ ο Ντίνγκερτ δήλωσε ότι κακώς απέβαλε τον Λουίς Ντίαζ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!