Η Παρτίζαν προετοιμάζεται για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον Άλεν Σμάιλαγκιτς να μιλά για το παιχνίδι.
Ο Σέρβος φόργουορντ τόνισε πως όλοι γνωρίζουν τι ομάδα είναι οι Ερυθρόλευκοι, ξεκαθάρισε πως δεν θα είναι εύκολο, ενώ αναφέρθηκε και στην υπόθεση του Ζακ ΛεΝτέι.
Οι δηλώσεις του Άλεν Σμάιλαγκιτς:
«Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Ολυμπιακός. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς μέχρι το τέλος, πρέπει να αφήσουμε την καρδιά μας στο γήπεδο και να πάμε για τη νίκη. Θέλουμε να κερδίσουμε, προπονούμαστε για αυτό και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κερδίσουμε.
Παίζουμε μπροστά στους φιλάθλους μας, τους αγαπώ, είναι ο έκτος παίκτης μας. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, δεν θα είναι εύκολο».
Για τον Ζακ ΛεΝτέι: «Φυσικά και μας ενόχλησε, αυτό που συνέβη με τον Ζακ, είναι τραγικό. Δεν ξέρω όμως τι να πω, ανυπομονούμε να είναι μαζί μας».
Η Εθνική πόλο σαρώνει τους πάντες στο διάβα της μέχρι στιγμής στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο και ο Στέλιος Αργυρόπουλος κλέβει την παράσταση με τα εκπληκτικά γκολ που πετυχαίνει.
Ο Άρης θέλει να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (18/1, 17.00) εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα.
Ευχές για την κατάκτηση του τροπαίου του Κόπα Άφρικα έστειλε ο Ολυμπιακός στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί βασικός στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης ανάμεσα στο Μαρόκο και τη Σενεγάλη το βράδυ της Κυριακής.