Άρης: Στροφή σε ΑΕΚ με το μυαλό και στον Παναιτωλικό
Οι κιτρινόμαυροι θα ξεκινήσουν από σήμερα (1/3) την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ ακολουθεί ο κρίσιμος ημιτελικός Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3), με την ομάδα του Αγρινίου.
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν σήμερα (1/3) στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Άκης Μάντζιος και θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εντός έδρας κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ, έχοντας, όμως, στο μυαλό τους, όπως είναι λογικό και τον ημιτελικό του Κυπέλλου της Τετάρτης (6/3) με τον Παναιτωλικό.
Πώς θα παίξει ο Άρης κόντρα στην Ένωση
Ο Άκης Μάντζιος αναμένεται να κάνει δοκιμές σε ότι αφορά την ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην ομάδα του Αλμέδα, θα πρέπει, όμως, να θεωρείται δεδομένο ότι θα κάνει αλλαγές, προκειμένου να δώσει «ανάσες» σε κάποιους βασικούς, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τον Παναιτωλικό.
Στην ενδεκάδα και στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να επιστρέψει ο Φαμπιάνο και στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Φεράρι.
Ακόμα, ο Βερστράτε θα πάρει θέση στα χαφ, ο Σαβέιρο που εξέτισε την ποινή του θα αγωνιστεί στην αριστερή πλευρά της μεσαίας γραμμής, ενώ είναι πιθανόν να ξεκινήσει για πρώτη φορά βασικός και ο Ανσαριφάρντ.
Εξαιρετική προσπάθεια από την Πάφο που είχε δοκάρι κι ευκαιρίες στο 0-0, με τη Γιουβέντους να επικρατεί τελικά με 2-0, σκοράροντας δύο φορές μέσα σε 6 λεπτά με ΜακΚένι (67΄) και Ντέιβιντ (73').
Δείτε όλα τα γκολ που μπήκαν στα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League - Αποτελέσματα, βαθμολογία και επόμενη αγωνιστική.
Στο «κόλπο της πρόκρισης» η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο που με πρωταγωνιστή τον Ρίος (γκολ και ασίστ), κέρδισε τη Νάπολι με 2-0. Έτσι την πλησίασε στον βαθμό στη μάχη για την 24άδα.