Αιχμές για το «φορτωμένο» πρόγραμμα από τον Γκουαρντιόλα
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στο επιβαρυμένο πρόγραμμα των ομάδων, μετά την εκτός έδρας νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Μπόρνμουθ με 1-0.
Στο ιδιαίτερα… φορτωμένο πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, λίγο μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Μπόρνμουθ με 1-0.
Οι «πολίτες», έπαιξαν την περασμένη Τρίτη με την Μπρέντφορντ (σ.σ. επικράτησαν με 1-0), ενώ μεσοβδόμαδα θ’ αντιμετωπίσουν την Λούτον για το κύπελλο, πριν το ντέρμπι με την Γιουνάιτεντ για το πρωτάθλημα.
Οι δηλώσεις του Γκουαρντιόλα
«Σας ευχαριστώ πολύ για το ημερολόγιο. Είναι απολύτως υπερβολικό», τόνισε ο Καταλανός προπονητής και εξήγησε: «Ωστόσο, πρέπει να συνεχίσουμε. Αγαπώ τους παίκτες μου. Είναι… σούπερμαν, παίζουν κάθε τρεις ημέρες.
Όταν ο κόσμος ρωτά εάν παίζουμε με τις ίδιες συνθήκες στην Premier league, η απάντηση είναι όχι. Παίζουμε περισσότερα ματς από τους άλλους. Οι φίλαθλοι μας, πρέπει να είναι υπερήφανοι για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν, αλλά θα είμαι κοντά τους».
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions
Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης (21:15) σε ένα ντέρμπι πρωτιάς στο ΣΕΦ, ενώ ο Παναθηναϊκός δίνει κρισιμότατο στην έδρα της Μπαρτσελόνα (21:30).
Ο Βινίσιους αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού στον αθλητισμό, στο μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης, τους δύο προπονητές που είχε φέτος, αλλά και στον Εμπαπέ.