Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκαλυπτικός για το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα

Αποκαλυπτικός για το μέλλον του ο Γκουαρντιόλα

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο ESPN, ο Πεπ Γκουαρντιόλα αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του όταν θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι.

Την ώρα που η «μάχη» στην Premier League κορυφώνεται, ο Πεπ Γκουαρντιόλα, σε δηλώσεις του, μίλησε για το μέλλον του και ήταν ιδιαίτερα… αποκαλυπτικός.

Μιλώντας στο βραζιλιάνικο ESPN αποκάλυψε τις σκέψεις που κάνει για το μέλλον του όταν θα αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Σίτι και τόνισε πως θα ήθελε να αναλάβει μια Εθνική ομάδα, κάτι που δεν έχει κάνει ως τώρα στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να προπονήσω μια εθνική ομάδα για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή ένα Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Θα το ήθελα αυτό. Δεν ξέρω ποιος θα με ήθελε! Για να δουλέψεις για μια εθνική ομάδα πρέπει να σε θέλουν, όπως ένας σύλλογος.

Ποτέ δεν το σκέφτηκα έτσι (έχοντας στόχο να κερδίσω ένα Παγκόσμιο Κύπελλο). Όταν ξεκίνησα σε αυτό το επάγγελμα, ποτέ δεν σκέφτηκα να κερδίσω έναν τίτλο πρωταθλήματος ή να κερδίσω το Champions League. Όχι. Σκέφτηκα ότι έχω δουλειά; Εντάξει.

Θα ήθελα να έχω την εμπειρία να ζήσω μέσα από ένα Παγκόσμιο Κύπελλο, ένα Euro ή ένα Κόπα Αμέρικα, ή οτιδήποτε άλλο. Θα το ήθελα αυτό. Δεν ξέρω πότε θα ήταν αυτό, αν είναι σε 5, 10, 15 χρόνια από τώρα, αλλά θα ήθελα να έχω την εμπειρία του προπονητή σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο».

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024