Άρης: Περιμένει δυο επιστροφές ο Μάντζιος
Ο Ζουλ ενσωματώθηκε σε πλήρες πρόγραμμα εκγύμνασης και ο προπονητής των κιτρινόμαυρων αναμένει, πλέον, τους Τζούρασεκ και Φαμπιάνο, ενόψει του κυριακάτικου (25/2) εντός έδρας αγώνα με τον Βόλο.
Ο Άκης Μάντζιος είναι πιθανόν να έχει, για πρώτη φορά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα, όλους τους παίκτες του στη διάθεση του, ενόψει της κυριακάτικης (25/2) αναμέτρησης με τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Ο Ζουλ ενσωματώθηκε από χθες (20/2) στις προπονήσεις και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, που περιμένει την επιστροφή και των Φαμπιάνο και Τζούρασεκ, που έχουν ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τα προβλήματα τραυματισμών τους.
Ο προπονητής του Άρη είναι, πιθανόν, να κάνει κάποιες αλλαγές στο παιχνίδι με την ομάδα της Μαγνησίας, καθώς ακολουθούν δυο ντέρμπι, εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό (28/2) και εντός με την ΑΕΚ (3/3), αλλά και ο δεύτερος ημιτελικός του Κυπέλλου, με τον Παναιτωλικό (6/3) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
- Χολμς: «Απλά ευγνώμων που είμαι εδώ και μπορώ να βοηθήσω τον Παναθηναϊκό»
- Άνω κάτω η Λάτσιο: Κόντρα προέδρου-προπονητή για τη μεταγραφή του Ράτκοφ
- Άρσεναλ – Λίβερπουλ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- Mίλαν – Τζένοα 1-1: Γκέλα των Ροσονέρι σε ματς – ροντέο
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βίρτους (pic)
- Επίσημο: Η FIFA ανακοίνωσε συνεργασία με την πλατφόρμα TikTok για το Μουντιάλ 2026
- Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης 1-2: «Σφράγισε» το ραντεβού με την Μπαρτσελόνα στον τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια 84-71: Νίκη – «οξυγόνο» για την ομάδα του Αταμάν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 09.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442