Ο πρώην διαιτητής αναλύοντας τις επίμαχες φάσεις της 23ης αγωνιστικής της Super League για λογαριασμό τηλεοπτικού σταθμού, τόνισε ότι ήταν λάθος η απόφαση του διαιτητή Ευστάθιου Γκορτσίλα να υποδείξει πέναλτι υπέρ της Ένωσης σε μαρκάρισμα του Σπίνου στον Λιβάι Γκαρσία και να αποβάλει τον αμυντικό της Κηφισιάς.
«Υπάρχει παράβαση αλλά είναι εκτός περιοχής. Είναι στο 1,5 μέτρο εκτός περιοχής», ανέφερε μεταξύ άλλων.
Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης:
«Υπήρξαν κάποια λάθη στο ματς της ΑΕΚ με την Κηφισιά, διαιτητής ο Γκορτσίλας, με σημαντικότερο όλων τη φάση στο 4ο λεπτό, μία πολύ δύσκολη φάση. Ο διαιτητής δείχνει πέναλτι και κόκκινη κάρτα υπέρ της ΑΕΚ σε μαρκάρισμα του Σπίνου πάνω στον Λιβάι Γκαρσία. Υπάρχει παράβαση αλλά είναι εκτός περιοχής. Είναι στο1,5 μέτρο εκτός περιοχής, το αριστερό πόδι του Σπίνου ανατρέπει το δεξί πόδι του Λιβάι και λόγω της ταχύτητας του βρίσκεται εντός της μεγάλης περιοχής. Η επαφή του Σπίνου με το χέρι που υπάρχει δεν είναι τέτοια και αυτή η οποία ρίχνει τον παίκτη. Θα μπορούσε ο διαιτητής VAR να βοηθήσει» ανέφερε χαρακτηριστικά για τη φάση ο Κουτσιαύτης
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Έλτσε, τη νίκησε εύκολα 4-1 και μείωσε στον ένα βαθμό τη διαφορά της από τη Μπαρτσελόνα που την Κυριακή υποδέχεται τη Σεβίλλη. Γκολ από τα 70 μέτρα πέτυχε ο Αρντά Γκιουλέρ!
Στο 35ο λεπτό ο Μαυροπάνος νίκησε τους πάντες στον αέρα μετά από κόρνερ και ισοφάρισε με δυνατή κεφαλιά για το τελικό 1-1 της Γουέστ Χαμ με τη Σίτι, δίνοντας... αέρα τίτλου στην Άρσεναλ!
Το γκολ του 29χρονου Ιβοριανού επιθετικού, Ζερεμί Μπογκά, στο 38' χάρισε την πολύτιμη νίκη στη «Βέκια Σινιόρα», που πλέον, πέρασε στην 4η θέση (Champions League) και περιμένει το ντέρμπι, Κόμο-Ρόμα.