Πέναλτι – δώρο στην ΑΕΚ στο 4ο λεπτό και κόκκινη στην Κηφισιά (vid)
Ο Γκορτσίλας στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ΑΕΚ – Κηφισιά έκανε «δώρο» ένα πέναλτι στην Ένωση, ενώ παράλληλα απέβαλε τον Σπίνο και άφησε με 10 τους φιλοξενούμενους.
Με πολλά… γέλια το ξεκίνημα του ΑΕΚ – Κηφισιά. Γέλια «αυθόρμητα» από εκείνα που μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να σου χαρίσει. Κέρδισε πέναλτι και αποβολή η ΑΕΚ μόλις στο 4΄. Τι πέναλτι όμως, και τι αποβολή. Διότι όταν υπάρχει η εικόνα τα λόγια μοιάζουν περιττά.
Όπως μπορείτε να δείτε ο Λιβάι Γκαρσία έφυγε στην πλάτη του Βασίλη Σπίνου, και όταν κατάλαβε την αυτονόητη επαφή, ξάπλωσε στην περιοχή.
Τόσο όσο ώστε ο γνωστός Ευστάθιος Γκορτσίλας να δείξει τη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή της Κηφισιάς. Ποιοι είναι στο VAR, που φυσικά δεν βρήκε… λόγο να διαφωνήσει; Οι Περράκης και Παπαδάκης. Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά στην ελληνική διαιτησία.
Τελικά ο Αναγνωστόπουλος σταμάτησε τον Γκαρσία από τα έντεκα βήματα (και ο Σιντιμπέ που πήρε το ριμπάουντ την έστειλε στις… κερκίδες). Νωρίς είναι ακόμη όμως. Υπάρχει χρόνια και για άλλα… πέναλτι.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η Euroleague μπαίνει στην τελευταία στροφή της regular season και τα σενάρια είναι δεκάδες – Πού θα τερματίσουν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ποιοι διεκδικούν το πλεονέκτημα και την εξάδα και οι… στάνταρ ομάδες στα play in
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.