«Για τον Βασίλη»: Ένα τραγούδι αφιερωμένο στη μνήμη του Βασίλη Καρρά από το Ισραήλ
Ο τραγουδιστής που έφυγε από τη ζωή πριν λίγο καιρο λειτούργεί ως έμπνευση για πολλούς συναφέλφους του.
Ο Ισραηλινός Avi Tubi, έχοντας μεγάλη αγάπη στον Βασίλη Καρρά θέλησε να τον τιμήσει, ερμηνεύοντας ένα τραγούδι με τίτλο, «Για τον Βασίλη». Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Γιάννης Παρλαπάνος.
Οι στίχοι του τραγουδιού
«Δεν πάω πουθενά είπαν τα χείλη σου, στους στίχους σου μια νύχτα ξελογιάστρα, απ’ τον Βορρά αρχίζει το ταξίδι σου, νύχτωσε κι απόψε δίχως άστρα. Μαζί σου πόνεσα, μαζί σου έκλαψα, μαζί σου έφτασα στα άκρα. Όσα τραγούδησες όλα τα έζησα, και κάθε στίχο σου τον κράτησα στα χείλη.
Avi Tubi
Και βάζω δυο ποτά για την παρηγοριά, το ένα για μένα, το άλλο για σένανε, Βασίλη. Α ρε μοναξιά, είπαν τα χείλη σου, κατεδαφίζεται το όνειρό σου. Σου έκλεισε το σπίτι σου, αλήτη μου, μα εσύ τραβάς τον δρόμο τον δικό σου. Μαζί σου πόνεσα, μαζί σου έκλαψα, μαζί σου ζω κάθε καημό σου. Όσα τραγούδησες, όλα τα έζησα. Και κάθε στίχο σου τον κράτησα στα χείλη. Και βάζω δυο ποτά για την παρηγοριά, το ένα για μένα, το άλλο για σένανε, Βασίλη».
- Γουατεμάλα: 9ος αστυνομικός νεκρός από τα πυρά συμμοριών
- Ιράν: Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από την Τεχεράνη μέχρι και τις 29 Μαρτίου
- Τουλάχιστον 1.500 μέλη του Ισλαμικού Κράτους δραπέτευσαν από φυλακές της Συρίας
- Τρίπολη – Νεστάνη: Νεκρός εντοπίστηκε ηλικιωμένος κατά την κατάσβεση πυρκαγιάς σε κατοικία
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Τρεις ανατροπές υπέρ των παιδιών
- Η Μολδαβία αποχώρησε από την ευρασιατική ομάδα ΚΑΚ της οποία ηγείται η Ρωσία







