Ανέβηκε ξανά πρώτη με «τριάρα» η Λίβερπουλ (3-1) – Λύτρωσε στις καθυστερήσεις την Τότεναμ ο Τζόνσον (2-1)
Επιστροφή στην κορυφή για τη Λίβερπουλ μετά τη νίκη της με σκορ 3-1 επί της Μπέρνλι, ενώ η Τότεναμ χρειάστηκε το γκολ του Τζόνσον στις καθυστερήσεις για να επικρατήσει της Μπράιτον με 2-1. Νίκες για Φούλαμ, Σέφιλντ και Μπρέντφορντ.
Η Λίβερπουλ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας μετά τη νίκη της με σκορ 3-1 επί της Μπέρνλι στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Premier League, αφήνοντας πίσω της τη Μάντσεστερ Σίτι που νωρίτερα επιβλήθηκε της Έβερτον με 2-0, έχοντας όμως ματς λιγότερο.
Οι «κόκκινοι» ξεκίνησαν δυναμικά στο παιχνίδι, καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ με τον Ντιόγκο Ζότα στο 31ο λεπτό της συνάντησης, όμως οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα πριν το ημίχρονο κάνοντας το 1-1 στο 45′ με τον Ο’Σέι. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Κλοπ καθάρισαν την υπόθεση νίκη. Στο 52′ ο Λουίς Ντίας έδωσε ξανά τα ηνία στη Λίβερπουλ για το 2-1, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Ντάργουιν Νούνιες στο 79′.
Η Τότεναμ τα… είδε όλα κόντρα στην Μπράιτον, όμως μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς επικρατώντας με 2-1 στις καθυστερήσεις. Οι «γλάροι» ήταν εκείνοι που προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πασκάλ Γκρος στο 17′. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Πάπε Σαρ στο 61′, για να έρθει ο Μπρέναν Τζόνσον στο 7ο λεπτό των καθυστερήσεων να κάνει το 2-1.
Αν κι έχανε από το 13΄ από αυτογκόλ, η Νότιγχαμ Φόρεστ επικράτησε στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ με 2-1, χάρη στα τέρματα των Νικολάς Ντομίνγκες (55’) και Μόργκαν Γκιμπς-Γουάιτ (89’) και πήρε μεγάλη νίκη.
Οι Σκωτσέζοι φίλαθλοι θα έχουν φέτος έναν παραπάνω λόγο να σηκώσουν το ποτήρι ψηλά – και να το κάνουν χωρίς να σκέφτονται το ξυπνητήρι της επόμενης μέρας.