Δύο νεκροί από τη συντριβή αεροσκάφους σε αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα
Δύο λεπτά πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νέιπλς, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και ανέφερε ότι «έχασε και τους δύο κινητήρες»
Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν αεροσκάφος συνετρίβη την Παρασκευή σε πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο στη Φλόριντα των ΗΠΑ και τυλίχθηκε στις φλόγες μετά τη σύγκρουσή του με διερχόμενο όχημα.
Η αμερικανική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας (FAA) ανέφερε ότι ένα Bombardier Challenger 600 με πέντε επιβαίνοντες συνετρίβη γύρω στις 15:15 (τοπική ώρα) στον αυτοκινητόδρομο I-75.
Δύο λεπτά πριν από την προγραμματισμένη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Νέιπλς, ο πιλότος επικοινώνησε με τον πύργο ελέγχου και ανέφερε ότι «έχασε και τους δύο κινητήρες» και θα επιχειρούσε «αναγκαστική προσγείωση» αφού δεν μπορούσε να φτάσει στον προορισμό του.
Ο Ρόμπιν Κινγκ, εκπρόσωπος του αεροδρομίου, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP) ότι επέζησαν τρεις από τους πέντε επιβαίνοντες στο αεροσκάφος.
Another plane crash, this time on I-75 in Naples, Florida.
The private plane hit a vehicle while trying to land on the highway.
What is going on? DEI again? FAA?pic.twitter.com/Z4h5Tm9qd7
— Paul A. Szypula 🇺🇸 (@Bubblebathgirl) February 9, 2024
- Παναθηναϊκός: Χάνει και το ματς με τον ΠΑΟΚ ο Ναν
- Αστρονομική αποζημίωση πολλών δισ. δολαρίων ζητεί ο Έλον Μασκ από OpenAI και Microsoft
- Χαμενεΐ: Εγκληματίας ο Τραμπ – Δεν θα σύρουμε τη χώρα σε πόλεμο
- Live streaming: Ολυμπιακός – Παναθλητικός
- Μέλπω Ζαρόκωστα: Δωρεά στο ΤΑΣΕΗ αντί στεφάνων – Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα
- Ηράκλειο: Στη ΜΕΘ γυναίκα που έπεσε από μπαλκόνι