
Σπείρα διαρρηκτών έκλεβε σπίτια και αυτοκίνητα στην ανατολική Αττική
Βρέθηκαν πολλά κλεμμένα χρυσαφικά και ένα πιστόλι
Από το Τμήμα Ασφαλείας Ραφήνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκαν 8 περιπτώσεις κλοπών από οικίες σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 31χρονου αλλοδαπού για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 31χρονος μαζί με έτερα άτομα προέβαινε σε κλοπές από οικίες δρώντας κυρίως σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής.
Έκλεβαν και τα αυτοκίνητα
Σε κάποιες περιπτώσεις, ο 31χρονος αφαιρούσε, εκτός των υπολοίπων κλοπιμαίων, τα οχήματα των ιδιοκτητών που ήταν σταθμευμένα πλησίον των οικιών.
Στο πλαίσιο έρευνας που πραγματοποιήθηκε πρωινές ώρες της 8-2-2024 με τη συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε., εντοπίστηκαν εντός δύο οικιών και συνελήφθησαν -2- αλλοδαποί, ηλικίας 69 και 34 ετών για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων ενώ συνελήφθη και 42χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν -2- εντάλματα σύλληψης για παράνομη μεταφορά μεταναστών.
Εντός των ανωτέρω οικιών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν:
πιστόλι, πρέσα η οποία χρησιμοποιείται για διάνοιξη θυρών, πλήθος ρολογιών και κοσμημάτων, -11- κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.
Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
- Η Eurovision προσήλκυσε 35 εκατομμύρια λιγότερους τηλεθεατές λόγω του μποϊκοτάζ για τη συμμετοχή του Ισραήλ
- Επίθεση των ΗΠΑ σε ραντάρ του Ιράν μετά από κατάρριψη drones
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Αν προκληθούμε
- Η NSA φέρεται να προετοιμάζει το Mythos της Anthropic για χρήση σε κυβερνοεπιθέσεις
- Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν βρέφος κοντά στη Χεβρώνα με σφαίρα στο πρόσωπο – Τραυματίστηκαν και οι γονείς
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Σλούκα και Λεσόρ ενόψει του Game 3



