Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μελίσσια: Έπιασαν στα πράσα τρεις διαρρήκτες - Ο ένας κρύφτηκε στο πατάρι, για να γλιτώσει

Μελίσσια: Έπιασαν στα πράσα τρεις διαρρήκτες – Ο ένας κρύφτηκε στο πατάρι, για να γλιτώσει

Ναυάγησε το σχέδιό τους - Έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή από την οικία και προσπάθησαν να διαφύγουν, ανεπιτυχώς όμως αφού τους πρόλαβε η Αστυνομία

Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω διαρρήκτες που βρήκαν την ευκαιρία να εισβάλουν σε οικία στα Μελίσσια εν μέσω των εορτών των Χριστουγέννων.

Ηλικίας 34, 37 και 41 ετών οι τρεις αλλοδαποί δράστες, άρπαξαν κοσμήματα και τιμαλφή

Πρόκειται για μια ομάδα τριών αλλοδαπών ανδρών -ηλικίας 34, 37 και 41 ετών- οι οποίοι σχεδίασαν να «ανοίξουν» ένα σπίτι με αφορμή την απουσία των ενοίκων, τις νυστερινές ώρες της 27ης Δεκεμβρίου, οι οποίο τελικά εισέβαλαν στον χώρο και άροαξαν κοσμήματα και τιμαλφή.

Ειδοποίηθηκε η Αστυνομία

Ωστόσο, παρότι κινήθηκαν μεθοδικά, έγιναν αντιληπτοί με αποτέλεσμα αστυνομικοί να φτάσουν έγκαιρα στο σημείο και να εμποδίσουν να ολοκληρώσουν το έργο τους.

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από κλήση που δέχθηκε το Κέντρο της Άμεσης Δράσης για τη διάρρηξη, αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο και εντόπισαν αρχικά τον 37χρονο δράστη στον περιβάλλοντα χώρο της οικίας, τον οποίο ακινητοποίησαν, παρά την προσπάθεια του να διαφύγει.

Περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε έγκαιρρα στο σημείο – Συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω οι διαρρήκτες

Κρύφτηκε στο πατάρι… ελπίζοντας να μην τον βρουν

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εισήλθαν στο σπίτι όπου έγινε η διάρρηξη για να πίσαουν και τους υπόλοιπους. Πράγματι, και οι δύο βρίσκονταν εντός της οικίας, ενώ ο ένας στην προσπάθειά του να γλιτώσει τις χειροπέδες κρύφτηκε στο πατάρι, για να μην τον εντοπίσουν.

Τελικά, εντπίστηκαν και συνελήφθησαν όλοι, ενώ, όπως διαπιστώθηκε μετά από έρευνα, είχαν αφαιρέσει από το διαμέρισμα κοσμήματα και τιμαλφή, τα οποία βρέθηκαν τυλιγμένα σε ύφασμα, κρυμμένα σε παρτέρι στην αυλή της οικίας, ενώ κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποίησαν για τη μεταφορά τους.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Πεντέλης και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Sports in

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι την Μεγάλη Δευτέρα (29/4) θα τεθούν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Game 4 με την Μπαρτσελόνα (2/5, 19:45).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024