Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε καφενείο χωριού, μαγείρεψαν και έφαγαν

Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε καφενείο χωριού, μαγείρεψαν και έφαγαν

Την ίδια νύχτα εισέβαλαν σε τουλάχιστον δύο σπίτια από όπου άρπαξαν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα - Πείνασαν και διέρρηξαν το καφενείο, για να τσιμπήσουν κάτι

Θρασύτατοι διαρρήκτες, όχι μόνο εισέβαλαν σε δύο σπίτια και ένα μαγαζί μέσα σε μία νύχτα, κλέβοντας χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αλλά δεν δίστασαν και να μαγειρέψουν και να κάτσουν να φάνε ανενόχλητοι!

Εισέβαλαν σε τουλάχιστον δύο σπίτια

Όλα συνέβησαν στο χωριό Σμίξη Γρεβενών μετά τα μεσάνυχτα της 2ας Ιανουαρίου, όταν οι διαρρήκτες μπήκαν σε τουλάχιστον δύο σπίτια από όπου έκλεψαν σημαντικά χρηματικά ποσά και όσα πολύτιμα αντικείμενα βρήκαν. Ωστόσο, η δράση τους δεν σταμάτησε εκεί, καθώς την ίδια νύχτα παραβίασαν και την πόρτα καφενείου του χωριού, γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Σκοπός της «επίσκεψης» στο καφενείο δεν ήταν τόσο για να κλέψουν, αλλά για να κάτσουν να φάνε! Πιο αναυτικά, αφού παραβίασαν την είσοδο και μπήκαν μέσα, χρησιμοποίησαν μαγειρικά σκεύη για να φτιάξουν κάτι να φάνε. Αφού κάθισαν και λίγη ώρα για να το απολαύσουν -περίπου τρία τέταρτα της ώρας- έφυγαν σαν κύριοι!

Σμίξη Γρεβενών, ένας από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας

Η Σμίξη είναι ένα από τα Βλαχοχώρια των Γρεβενών, χτισμένη σε υψόμετρο 1.220 μέτρων στην πλαγιά του όρους Βασιλίτσα, της οροσειράς της Πίνδου και αποτελεί έναν από τους πιο ορεινούς οικισμούς της Ελλάδας.

Λόγω της γειτνίασης της με το χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας έχει μετατραπεί σε σημαντικό χειμερινό θέρετρο της περιοχής με αξιόλογη τουριστική κίνηση. Απέχει 38 χιλιόμετρα από τα Γρεβενά, ενώ συνορεύει με τις Τοπικές Κοινότητες Αβδέλλας, Φιλιππαίων, Σαμαρίνας και Διστράτου.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024