
Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών, καταγγέλει ο Δήμος Ιωαννιτών
Την προσοχή των δημοτών του εφιστά ο Δήμος Ιωαννιτών.
Ο Δήμος Ιωαννιτών κάνει γνωστό ότι τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη απόπειρα εξαπάτησης πολιτών από αγνώστους για δήθεν εξόφληση λογαριασμών από τις οικονομικές του υπηρεσίες.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Δήμος Ιωαννιτών, «ο τρόπος δράσης των αγνώστων είναι να καλούν από κινητά τηλέφωνα αντλώντας στοιχεία από τη «Διαύγεια» και επικαλούμενοι ονόματα δήθεν υπαλλήλων του Δήμου ζητούν στοιχεία κωδικών τραπεζικών λογαριασμών προκειμένου να τους καταβάλουν τις οφειλές».
Κανείς υπάλληλος δεν καλεί από κινητό τηλέφωνο
Όπως μάλιστα επισημαίνει ο δήμος Ιωαννιτών, «δεν υπάρχει περίπτωση υπάλληλος του να καλέσει για υπηρεσιακό ζήτημα από οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο και φυσικά δεν πρόκειται ποτέ να ζητήσει από συναλλασσόμενο ή και από οποιονδήποτε άλλο πολίτη κωδικούς τραπεζών.
Για το λόγο αυτό καλεί όσους γίνονται αποδέκτες τέτοιων τηλεφωνημάτων να επικοινωνούν άμεσα με τις υπηρεσίες του και να καταγγέλλουν το γεγονός στην Αστυνομία».
- Στόχος αγνώστων το ΚΤΕΟ Αγρινίου – Ξήλωσαν μέχρι και τα αλουμίνια
- Νατάσα Θεοδωρίδου: «Παιδιά έχουμε γίνει διεθνείς» – Το «Καταζητείται» ακούστηκε σε ξένη σειρά
- 23 & 24 Μαΐου 2026 – Ανοιχτές Πόρτες 2026
- Η γη της ελιάς: Οι συγκρούσεις συνεχίζονται
- Δήμαρχος Πάτμου στο in: Έχουμε σχέδιο ώστε το νησί να μην αντιμετωπίσει μελλοντικά θέματα επάρκειας νερού
- Live η ιστορική ομιλία του Οικουμενικού Πατριάρχη στη Βουλή
