Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το Gmail (για Android) αποκτά τη λειτουργία που του έλειπε

Το Gmail (για Android) αποκτά τη λειτουργία που του έλειπε

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Android και συνάμα η πιο διαδεδομένη στερείται ενός βασικού χαρακτηριστικού που θα έπρεπε να διαθέτει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Μια κρίσιμη λειτουργία που ήταν διαθέσιμη εδώ και χρόνια στο iOS.  Η ώρα για την προσθήκη της έφτασε επιτέλους. «Επιλογή όλων» και τα χέρια… λύθηκαν Η εφαρμογή Gmail […]

Μία από τις καλύτερες εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για Android και συνάμα η πιο διαδεδομένη στερείται ενός βασικού χαρακτηριστικού που θα έπρεπε να διαθέτει από την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας. Μια κρίσιμη λειτουργία που ήταν διαθέσιμη εδώ και χρόνια στο iOS.  Η ώρα για την προσθήκη της έφτασε επιτέλους.

«Επιλογή όλων» και τα χέρια… λύθηκαν

Η εφαρμογή Gmail δεν διέθετε την επιλογή «Επιλογή όλων» σε όσους επιθυμούσαν να διαχειριστούν την αλληλογραφία τους και έπρεπε να επιλέγουν χειροκίνητα κάθε μήνυμα ξεχωριστά εάν επιθυμούσαν να προχωρήσουν σε διαγραφή.

Ένα τυπικό παράδειγμα για τον τρόπο χρήσης

Φαίνεται ότι η Google άκουσε επιτέλους, μετά από πολύ καιρό, τους χρήστες της και ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της εν λόγω λειτουργίας. Η λειτουργία, η οποία δεν είναι ακόμη διαθέσιμη σε κάθε τηλέφωνο, αναμένεται να είναι προσβάσιμη σε όλους μέσω ενημερώσεων (updates) σύντομα.

Οδηγίες χρήσης

Πατώντας παρατεταμένα ένα email πάνω αριστερά ανοίγει ένα μικροσκοπικά τετράγωνο κουτί με την «Επιλογή όλων». Αν το επιλέξετε μαρκάρει όλα τα email που εμφανίζονται στη σελίδα και είναι προς διαγραφή. Η λειτουργία δίνει τη δυνατότητα κατεβαίνοντας προς τα κάτω να μαρκάρουμε επιπλέον μηνύματα προς διαγραφή. Τα διαγραμμένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα διατηρηθούν στον κάδο απορριμμάτων σας για 30 ημέρες και θα διαγραφούν οριστικά μετά από αυτό το χρονικό διάστημα.

Sports in

Ξεκάθαρο μήνυμα του Μεντιλίμπαρ στους παίκτες: «Δεν θέλω ούτε λέξη για τελικό»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε στους παίκτες του, θέλοντας να βάλει τέλος στους πανηγυρισμούς, ενόψει της δύσκολης ρεβάνς με την Βίλα στο Καραϊσκάκη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024