«Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει» – Η εξομολόγηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Βουτσά και τον γιο τους
Η τελευταία σύζυγος του Κώστα Βούτσα γύρισε το χρόνο πίσω, στη χρονιά εκείνη που έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός.
Για τον Κώστα Βουτσά και τον γιο τους Φοίβο, μίλησε η Αλίκη Κατσαβού. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για το πώς άφησε τον Φοίβο να ζήσει το πένθος από τον χαμό του πατέρα του.
Αρχικά, είπε: «Τα γενέθλια του Κώστα ήταν 31 Δεκεμβρίου, στην αλλαγή του χρόνου, τα κάναμε και με βασιλόπιτα και με τούρτα. Αγαπούσε τις γιορτές, του άρεσε να είμαστε σε ωραία εστιατόρια. Του άρεσε να είναι όμορφη η ζωή και να ομορφαίνει και τη ζωή των άλλων. Όταν πια ήρθε ο Φοίβος, τον βάζαμε στο καρότσι, τον ντύναμε Αγιοβασιλάκη».
«Ήταν η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό»
Πρόσθεσε ακόμη: «Όταν έφυγε ο Κώστας, ταυτόχρονα ήρθε και η πανδημία, σκοτείνιασαν οι ζωές μας, ποικιλοτρόπως. Το πένθος ήταν τα 2/3 του σκοταδιού, αλλά και η πανδημία, η κλεισούρα, ήταν ένα πράγμα που έκανε τις γιορτές παράξενες. Προσπάθησαν να συντηρήσω το πνεύμα των Χριστουγέννων και αυτή ήταν και η στρατηγική μου όλον αυτόν τον καιρό, να αφήσω τον Φοίβο να ζήσει το πένθος με τον δικό του παιδικό τρόπο και να μην του φορτώσω τις δικές μου αγωνίες ή τη δική μου θλίψη. Προσπαθούσα όλα να κυλάνε όπως και πριν φύγει ο Κώστας», είπε στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)
«Ο Φοίβος δεν θέλει να τον συγκρίνουν»
Για τον γιο τους, η Αλίκη Κατσαβού σχολίασε: «Ο Φοίβος δεν θέλει να δει ταινίες με τον μπαμπά του. Εγώ βλέπω κρυφά λίγο. Το έχει πει ξεκάθαρα, δεν θέλει, στεναχωριέται όταν βλέπει τον μπαμπά. Έχει πολλές αναμνήσεις με τον Κώστα. Ο Φοίβος περνούσε χρόνο πάνω στο γραφείο του Κώστα από όταν ήταν βρέφος, τώρα είναι δικό του. Είναι βαρύ το όνομα που κουβαλάει ο Φοίβος. Μέχρι στιγμής δεν θέλει να τον συγκρίνουν με τον μπαμπά του. Όταν λένε ότι του μοιάζει, στραβώνει. Θέλει να δείξει την προσωπικότητά του».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou)
- Κινέζοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι δημιούργησαν το περιβόητο «εξαγωνικό διαμάντι»
- Βρετανία: Φοιτητής πανεπιστημίου μεταξύ των δύο νεκρών από επιδημία μηνιγγίτιδας στο Κεντ
- Εθνική Ελλάδας: Ποιες είναι οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα παιχνίδια με Παραγουάη και Ουγγαρία
- Πώς η ανεξέλεγκτη εξουσία του Ντόναλντ Τραμπ αλλάζει τον κόσμο
- Γαλλία: Ξεκίνησε η δίκη του τζιχαντιστή που θεωρείται ότι συμμετείχε στη γενοκτονία των Γιαζίντι της Συρίας
- Τυχεροπούλου: Το 2020 ήταν τόσο εκτεταμένη η απάτη στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που ήταν αδύνατο κάποιος να μην τη δει







