Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αλίκη Κατσαβού: «Προφανώς μέσα μου ήξερα ότι θα χάσω τον Κώστα Βουτσά»

Αλίκη Κατσαβού: «Προφανώς μέσα μου ήξερα ότι θα χάσω τον Κώστα Βουτσά»

Η Αλίκη Κατσαβού απάντησε για τη σχέση της με τον κατά πολύ μεγαλύτερό της κωμικό και πως είναι να ξέρεις ότι θα μείνεις μόνη σου στη ζωή.

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του σπουδαίου ηθοποιού, Κώστα Βουτσά, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και μίλησε για την απώλεια του αγαπημένου της συντρόφου.

Οι δυο τους είχαν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον Φοίβο, ο οποίος έχασε τον διάσημο πατέρα του σε ηλικία μόλις 3 ετών. Η σκηνοθέτης και ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι «αυτομαστιγώθηκε» για την απώλεια, ενώ παραδέχτηκε ότι τα πράγματα στην ζωή της δεν εξελιχθηκαν όπως περίμενε.

«Έχω αυτομαστιγωθεί για αυτό. Προφανώς μέσα μου το ήξερα…Εξάλλου έχω χάσει τον πατέρα μου στα 13 μου χρόνια. Προσπαθούσα να σκεφτώ όταν θα συμβεί αυτό, αν θα είναι 13 ο Φοίβος, θα τα καταφέρει όπως τα κατάφερα εγώ. Τελικά οι υπολογισμοί μου πέσανε έξω και έφυγε πολύ νωρίτερα, ήταν τρεισήμισι ο Φοίβος. Αυτό τελικά ίσως να ήταν και καλύτερο. Γιατί η μεγαλύτερη ηλικία έρχεται με μεγαλύτερη συνειδητοποίηση και με μεγαλύτερο προβληματισμό ενώ τώρα το πένθος ξεδιπλώθηκε πιο ομαλά και το αντιμετωπίζει καλύτερα. Όταν αυτομαστιγώθηκα για αυτό το γεγονός, σκέφτηκα ότι κανείς δεν μπορεί να ξέρει ποτέ θα φύγει ο σύντροφός του.

Η σχέση τους είχε δεχτεί σκληρή κριτική όσο ακόμη ζούσε ο ηθοποιός, ωστόσο οι δυο τους δεν έκρυψαν ποτέ τον έρωτά τους.

Κάνεις δεν πρέπει να έχει κρατήματα όταν συναντάς τον έρωτα. Όταν τον συναντήσεις, όσο ασυνήθιστο και αν είναι, δεν μπορείς να μην το ζήσεις. Θα παραμείνεις πάντα λίγος μικρός και φτωχός. Αν δεν μου είχε συμβεί και δεν ήμουν αρκετά απελευθερωμένη να το ζήσω σήμερα δεν θα ήμουν σήμερα μητέρα. Ο Κώστας στάθηκε αρσενικό, περισσότερο από όλα τα αρσενικά της ζωής μου και δέχτηκε να με κάνει μητέρα», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024