Όταν ανάμεσα σε δυο καταξιωμένους καλλιτέχνες, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός και εκτίμηση – και όχι μόνο στο επίπεδο της τέχνης τους, η συνεύρεσή τους στη σκηνή, είναι θέμα χρόνου.
Κάθε πράμα στον καιρό του
Ο Βαγγέλης Γερμανός το αποτύπωσε εύστοχα μέσα από το καινούργιο τραγούδι του, με το στίχο που είναι και ο τίτλος της παράστασης: «Κάθε πράμα στον καιρό του». Ήρθε ο καιρός λοιπόν να απολαύσουμε τους δύο καλλιτέχνες επί σκηνής για δύο εμφανίσεις στη Σφίγγα, τα Σάββατα 6 και 13 Ιανουαρίου, στη μουσική σκηνή Σφίγγα.
Η σύμπραξη των 2 καλλιτεχνών
Τι έκπληξη να περιμένουμε λοιπόν, πέρα από τις διαχρονικές επιτυχίες και τα αγαπημένα τραγούδια των δύο καλλιτεχνών, παιγμένα και «πειραγμένα» από μια υπέροχη μπάντα; Καμία! Η έκπληξη βρίσκεται στη συνεύρεσή τους επί σκηνής. Μπορεί να άργησε κάπως… αλλά είπαμε: «κάθε πράμα στον καιρό του».
Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου καλεσμένοι τους oι The Jesters.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.