Ο Ολυμπιακός επικράτησε εύκολα του Απόλλωνα Πατρών με σκορ 84-65 ολοκληρώνοντας τον πρώτο γύρο στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Basket League με ρεκόρ 10-1.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός δημοσίευσε την άλλη πλευρά του αγώνα με τα καλύτερα στιγμιότυπα εκτός παρκέ.
Το καθιερωμένο φατούρο των αποδυτηρίων δεν γλύτωσε ούτε ο Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού.
Στις εξέδρες του Σ.Ε.Φ. υπήρχε έντονη χριστουγεννιάτικη διάθεση, με τους μικρούς φίλους του Ολυμπιακού να κλέβουν την παράσταση με την παρουσία τους.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο σπουδαίος Νταβίντ Φουστέρ ξενάγησε τον γιο του στο γήπεδο που μεγαλούργησε με τον Ολυμπιακό και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο των «ερυθρόλευκων» μετά τη νίκη επί της Λεβερκούζεν.
Ο τραυματισμός του Τζίμι Μπάτλερ, το βλέμμα του Στεφ Κάρι και η αίσθηση ότι το όνειρο της τελευταίας μεγάλης πορείας ίσως τελείωσε πριν προλάβει να αρχίσει.