Τις πρώτες φωτογραφίες με το μωρό τους ανήρτησαν η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν και ο Τράβις Μπάρκερ μόλις επτά εβδομάδες μετά τη γέννησή του. Στις πέντε φωτογραφίες που δημοσίευσαν, το ζευγάρι απαθανατίζεται να αγκαλιάζει το νέο μέλος της οικογένειάς του.  Σε ένα από τα στιγμιότυπα η Καρντάσιαν θήλαζε τον γιο της, ενώ σε ένα άλλο ο Μπάρκερ τον είχε στην αγκαλιά του, όσο η σύζυγός του ήταν ξαπλωμένη στα πόδια του. Και οι τρεις τους δείχνουν πολύ ευτυχισμένοι, που προστέθηκε ένα ακόμη μέλος στη μεγάλη ήδη οικογένεια τους.

Η ανάρτηση και τα σχόλια των folloowerς

«ROCKY» έγραψε μόνο στη λεζάντα της ανάρτησης η διάσημη σταρ και αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2022 και σε ένα πάρτι αποκάλυψης του φύλου του μωρού τους τον Ιούνιο, αποκάλυψε ότι περιμένει αγόρι.

Η τρυφερή μητέρα

Η μεγάλη οικογένεια και τα 6 παιδιά

Είναι ήδη γονείς σε έξι παιδιά συνολικά. Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έχει 3 παιδιά από τον γάμο της με τον Σκοτ Ντίσικ και ο Μπάρκερ είναι ήδη πατέρας του 20χρονου Λάντον και της 17χρονης Αλαμπάμα ενώ έχει και μία 24χρονη θετή κόρη, την Ατιάνα Ντε Λα Χόγια με την πρώην σύζυγό του Σάνα Μόκλερ.