Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εξομολογείται: «Έμεινα έγκυος μόλις σταμάτησα τις εξωσωματικές»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν εξομολογείται: «Έμεινα έγκυος μόλις σταμάτησα τις εξωσωματικές»

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Δύσκολος ήταν ο προηγούμενος μήνες για την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, καθώς μια σοβαρή περιπέτεια υγείας την ανάγκασε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο ενώ κινδύνευσε ακόμη και να χάσει το μωρό που κυοφορεί. Πλέον η διάσημη τηλεπερσόνα έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Τράβις Μπάρκερ.

H Kόρτνεϊ Καρντάσιαν αποκάλυψε στο Vanity Fair, ότι προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να μείνει έγκυος, κάνοντας επανειλλημμένες προσπάθειες εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ωστόσο, εκείνη κι ο σύζυγός της συνέλαβαν το παιδί φυσικά κι όχι με τεχνητό τρόπο.

«Ήρθε όταν, τόσο εγώ, όσο κι ο Τράβις δεν το σκεφτόμασταν πλέον κι όταν είχα σταματήσει τις θεραπείες γονιμότητας», είπε χαρακτηριστικά. Εξήγησε επίσης, πως τα σχόλια για την ηλικία της σε σχέση με τη μητρότητα δεν την «αγγίζουν» πλέον. «Αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν. Σε αυτούς που τα λένε, λέω απλά «πώς μπορείτε να αμφισβητείτε το πλάνο του Θεού;». Γιατί εγώ έτσι βλέπω αυτή την εγκυμοσύνη. Ότι είναι σχέδιο του Θεού», τόνισε.

«Η διαίσθησή μου μου έλεγε ότι δεν ήταν κατάλληλο για μένα».

Η διάσημη τηλεπερσόνα διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της.

Η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν ξεκίνησε τη διαδικασία της εξωσωματικής γονιμοποίησης με τον αγαπημένο της, λίγο πριν παντρευτούν. Ωστόσο, η ίδια αναφέρει πως «σπρώχτηκε σε αυτή την κατεύθυνση σαν να ήταν η μόνη της επιλογή».

«Η αλήθεια είναι ότι ένιωθα σαν να έκανα κάτι που δεν ήταν σωστό για εμένα. Η διαίσθησή μου μου έλεγε ότι δεν ήταν κατάλληλο για μένα. Δεν παίρνω καν φάρμακα φανταστείτε. Όλα αυτά δρουν ενάντια στο σώμα μου. Ήξερα βαθιά μέσα μου ότι δεν ήταν σωστό. Συνέχισα να λέω στον Τράβις «αν είναι γραφτό να κάνουμε μωρό, τότε απλά θα συμβεί». Και έτσι ήταν. Όταν σταματήσαμε να επιβάλλουμε τη διαδικασία, τότε έγινε», πρόσθεσε.

Ποζάρει με φουσκωμένη κοιλίτσα

Η διάσημη τηλεπερσόνα σχεδόν καθημερινά μοιράζεται φωτογραφίες με τους εκατομμύρια followers της, δείχνοντάς μας μέρα με τη μέρα πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της.

Μια σειρά από αντίστοιχες φωτογραφίες μοιράστηκε και το απόγευμα της Τετάρτης 11/10 η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, η οποία ποζάρει στον φακό με ένα μαύρο διχτυωτό φόρεμα, χαϊδεύοντας τρυφερά την κοιλιά της.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η φωτογραφία μέσα σε λίγα λεπτά απέσπασε αμέτρητα likes, με τους θαυμαστές της να σχολιάζουν πως ανυπομονούν να γνωρίσουν το νέο μέλος της οικογένειάς τους.

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024