Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σφάζονται οι αδελφές Καρντάσιαν - «Είμαι ευτυχισμένη μακριά σας»

Σφάζονται οι αδελφές Καρντάσιαν – «Είμαι ευτυχισμένη μακριά σας»

Δεν έχει τέλος η κόντρα ανάμεσα σε Κιμ και Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Σε οριακό σημείο οι σχέσεις της Κόρτνεϊ και της Κιμ Καρντάσιαν, με τη 44χρονη να τα βάζει με την οικογένειά της και τη μικρότερη αδελφή της.

Με την τέταρτη σεζόν του ριάλιτι «The Kardashians» να κάνει πρεμιέρα, η κόντρα των δύο αδελφών συνεχίστηκε στις οθόνες.

Εντάσεις στις σχέσεις τους άρχισαν να προκύπτουν όταν η Κιμ Καρντάσιαν συμφώνησε να συνεργαστεί με τον οίκο Dolce & Gabbana την περασμένη σεζόν.

Η Κόρτνεϊ εξοργίστηκε που η αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν έκανε την κολεξιόν με τον διάσημο οίκο μόδας που σχεδίασε το νυφικό της.

Στην αρχή του επεισοδίου της Πέμπτης η διάσημη οικογένεια ετοιμαζόταν να πετάξει από το Cabo San Lucas στο Μεξικό για μια οικογενειακή απόδραση.

Από την οικογενειακή απόδραση έλειπε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν, με την Κιμ Καρντάσιαν να παραδέχεται πως έχει θυμώσει βλέποντας στιγμιότυπα από το σόου γιατί «της φέρνει τόσα πολλά συναισθήματα».

Είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί το εγωιστικό μυαλό σου. Δεν αντέχεις όταν κάποιος άλλος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής

«Αυτό που είναι δυσκολότερο είναι να τα βλέπω πίσω στο edit που δεν είναι ένας φυσιολογικός τρόπος ζωής. Η οικογένειά μου πηγαίνει στο Cabo αλλά τρεις ημέρες νωρίτερα τσακωθήκαμε με την Κιμ σε ένα τηλεφώνημα», σημειώνει η Κόρτνεϊ.

Στο τηλεφώνημα που προηγήθηκε η Κιμ Καρντάσιαν εξήγησε πως θα έπρεπε να πάει πίσω στο Μιλάνο για ένα δείπνο ως μέρος της συνεργασίας της για την καμπάνια Dolce & Gabbana και κάλεσε την Κόρτνεϊ να πάει μαζί της.

Η μεγαλύτερη αδελφή της αρνήθηκε ευγενικά, σημειώνοντας πως «πάντα υποστηρίζει» την Κιμ Καρντάσιαν αλλά δεν θεωρεί ότι είναι cool το πώς προέκυψε η συνεργασία.

Αυτό αναζωπύρωσε τη διαμάχη των δύο αδελφών, με την Κιμ να τονίζει πόσο μπερδεμένη ήταν που η Κόρτνεϊ θύμωσε με όσα εκτυλίχθηκαν στον γάμο της με τον Travis Barker τον Μάιο του 2022.

Η Κιμ Καρντάσιαν θεώρησε πως δεν είχε συμβεί κάτι, με την Κόρτνεϊ να της απαντά πως «είδες αυτό το πράγμα που ήταν δικό μου και όχι δικό σου και το ήθελες. Η Κιμ Καρντάσιαν αρνήθηκε τους ισχυρισμούς, επιμένοντας πως η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν έκανε λάθος και πως έκανε τα πάντα για να απομακρυνθεί.

«Δεν είναι τόσο πρωτότυπο. Όλοι κάνουν τα 90’s, δεν είναι ένα νέο κόνσπετ», συνέχισε η Κιμ Καρντάσιαν.

«Είμαι ευτυχισμένη μακριά σας»

Ήταν η στιγμή που απασφάλισε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν για τη μικρότερη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν. «Είναι το μόνο που μπορεί να σκεφτεί το εγωιστικό μυαλό σου. Δεν αντέχεις όταν κάποιος άλλος βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής.

Ήρθες στον γάμο μου, δεν μπορούσες να είσαι χαρούμενη, παραπονιόσουν από το δευτερόλεπτο που έφτασες μέχρι τη στιγμή που έφυγες… δεν μπορούσες να χαρείς για μένα, δεν μπορούσες να χαρείς που ήμουν το κέντρο της προσοχής».

Η Κιμ Καρντάσιαν αιφνιδιάστηκε από τα σχόλια της αδελφής της και της ζήτησε να σκεφτεί γιατί τη μισεί τόσο πολύ και γιατί είναι τόσο θυμωμένη μαζί της. «Χάρηκα τόσο πολύ για σένα… έχεις μια σοβαρή βεντέτα. Μας μισείς, είσαι διαφορετικός άνθρωπος και όλοι μιλάμε για αυτό».

«Γιατί δεν σας χρειάζομαι πια παιδιά. Δεν χρειάζεται να είμαι μέρος όλου αυτού» της απάντησε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν.

Η κόντρα τους συνεχίστηκε με την Κόρτνεϊ Καρντάσιαν να τη χαρακτηρίζει νάρκισσο. «Όλα έχουν να κάνουν με εσένα. Οτιδήποτε κάνεις αφορά εσένα και πώς φαίνεται στον κόσμο για εσένα».

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν τη ρώτησε αν είναι ευτυχισμένη ήρθε και η σοκαριστική απάντηση. «Ναι, αλλά όχι όταν είμαι στο τηλέφωνο μαζί σου. Έχω μια ευτυχισμένη ζωή και αυτή η ευτυχία έρχεται όταν είμαι μακριά σας, ειδικά μακριά από εσένα».

Sports in

«Ο αθλητισμός καλλιεργεί την κοινωνική συμπεριφορά»

Έντονα και ανησυχητικά φαινόμενα εντός και εκτός των σχολικών μονάδων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, έχουν προβληματίσει την κοινωνία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024