Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Dirty Santa: Μία ανταλλαγή δώρων που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο naughty εκδοχή σου

Dirty Santa: Μία ανταλλαγή δώρων που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο naughty εκδοχή σου

Κάνε level up στο διαχρονικό έθιμο και ανακάλυψε πόσο πιο απολαυστική είναι μία ανταλλαγή δώρων στην οποία δίνεις και παίρνεις περισσότερα!

Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είσαι, διότι ποτέ δεν θα είσαι too old για να μην μετράς τον χρόνο αντίστροφα για τη στιγμή που θα ξεκινήσει η καθιερωμένη ανταλλαγή των γιορτινών δώρων. Θα ανυπομονείς κάθε Χριστούγεννα έχοντας την ελπίδα πως ίσως αυτή τη χρονιά δεν θα καταλήξεις με ένα αρωματικό κερί, αλλά με ένα πολλά υποσχόμενο sex toy, έστω ένα λιπαντικό guarana, που θα βάλει όντως «φωτιά» στο νέο έτος.

Και ειλικρινά, δεν νομίζεις πως ήσουν αρκετά καλό παιδί το 2023 για να ανταμειφθείς με κάτι τόσο κοινότυπο όπως ένα κερί ή ένα ζευγάρι κάλτσες; Δεν είναι λίγο άδικο; Βέβαια, αν ο κόσμος ήταν δίκαιος, τα Χριστούγεννα θα έπρεπε να αφορούν όχι μόνο σε όσους θέλουν να προσφέρουν, αλλά εσένα που δεν χορταίνεις να παίρνεις. Διότι, αν ο κόσμος ήταν δίκαιος θα υπήρχε όντως Άγιος Βασίλης και θα σου είχε ήδη κάνει delivery έναν κόκκινο σάκο γεμάτο από λαχταριστά snack, sex toys για πρωτόγνωρες κορυφώσεις και πολλές, πολλές δωροκάρτες από τα αγαπημένα σου καταστήματα.

Ωστόσο, επειδή Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και επειδή στον κόσμο κυριαρχεί γενικότερα μία κατάφορη αδικία, ξέρουμε πώς θα διεκδικήσεις και εν τέλει θα πάρεις περισσότερα τα φετινά Χριστούγεννα, όχι μόνο εσύ αλλά και οι φίλοι σου. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να προτείνεις στην παρέα το Dirty Santa αντί του Secret Santa, δηλαδή την πιο διασκεδαστική ανταλλαγή δώρων, αυτή που θα φέρει στην επιφάνεια την πιο naughty πλευρά σας.

Μία ανταλλαγή δώρων για nice και naughty που θέλουν να πάρουν περισσότερα

Πέρα από μερικούς επιπρόσθετους κανόνες, η βασική διαφορά που κάνει το Dirty Santa πολύ πιο ενδιαφέρον από το Secret Santa είναι πως σου δίνει τη δυνατότητα να «κυνηγήσεις» την τύχη σου και να… getting more this X-Mas με το σπαθί σου! Πώς θα πάρετε ομαδικώς περισσότερα;

Ορίζοντας το budget που θα διαθέσετε για την αγορά των δώρων, αλλά και μία ακόμη παράμετρο: Τη θεματική. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να ορίσετε μία σούπερ spicy θεματική και να επιλέξετε sexy, γιορτινά δωράκια τα οποία προμηνούν μία συναρπαστική, απολαυστική και ανατρεπτική ερωτική ζωή για το 2024; Έτσι και αλλιώς, το καλό σεξ είναι για όλα τα άτομα, τα καλά παιδιά και τα άτακτα. Οπότε, αν επενδύσετε όλοι σε δωράκια που κάνουν level up στην ερωτική μας ζωή, θα ό,τι και αν σας τύχει στην ανταλλαγή, σίγουρα το νέο έτος θα πάρετε περισσότερα και κυρίως, περισσότερη απόλαυση.

Αφού ολοκληρώσετε το πρώτο μέρος της διαδικασίας δηλαδή την προετοιμασία του Dirty Santa, έπειτα θα χρειαστεί να αμπαλάρετε τα δώρα τόσο καλά, ώστε η συσκευασία τους να μην προδίδει τίποτα για το δώρο. Χρησιμοποιώντας κουτιά διαφορετικών μεγεθών, σακούλες, περιτυλίγματα και μπόλικες στρώσεις bubble wrap, κανείς δεν θα καταλάβει πως αυτό που έκρυψες μέσα σε αυτό το περίπλοκο αμπαλάζ είναι ένα κουτί προφυλακτικά Durex Sensitive, με λεπτό σχεδιασμό για μεγαλύτερη ευαισθησία και με κλασικό λιπαντικό σιλικόνης για μεταξένια και αισθησιακή εμπειρία.

Όταν συναντηθείς με την υπόλοιπη παρέα, θα συγκεντρώσετε όλα τα δώρα σε ένα σημείο, θα βάλετε χαρτάκια με αριθμούς σε ένα βάζο, τόσα χαρτάκια όσα και οι συμμετέχοντες. Ο κάθε συμμετέχοντας θα επιλέξει ένα χαρτάκι από το βάζο, δηλαδή έναν αριθμό, ενώ το παιχνίδι θα ξεκινήσει από τον συμμετέχοντα που τράβηξε τον αριθμό 1. Αυτός που τράβηξε τον αριθμό 1, θα επιλέξει πρώτος ένα από τα δώρα που υπάρχουν συγκεντρωμένα στη στοίβα. Έπειτα, αυτός που έτυχε τον αριθμό 2, μπορεί να επιλέξει ένα άλλο δώρο από τη στοίβα ή απλώς, να κλέψει το δώρο που επέλεξε ο παίκτης με τον αριθμό 1. Κάπως έτσι προχωράει το Dirty Santa, έως ότου μοιραστούν όλα τα δώρα και ο κάθε συμμετέχοντας έχει πάρει από ένα.

Και ναι, ένα καλό παιδί όπως εσύ δεν θα έβαζε ποτέ χέρι, τουλάχιστον όχι στο δώρο κάποιου άλλου, αλλά εδώ έχεις κάθε δικαίωμα στη σκανταλιά, για τρεις φορές τουλάχιστον. Συνεπώς, είναι η στιγμή να συνεργαστείς με την πιο naughty πλευρά σου. Διότι, όπως εσύ έτσι και κάθε παίκτης μπορεί να κλέψει έως και τρεις φορές το δώρο κάποιου άλλου –αλλά όχι το ίδιο δώρο κάθε φορά-, ενώ το ίδιο ισχύει και για τις φορές που μπορεί να κλαπεί ένα δώρο. Ουσιαστικά, η ανταλλαγή ολοκληρώνεται όταν θα έχουν εξαντληθεί όλες οι κλοπές και ο κάθε παίκτης θα έχει καταλήξει με ένα δώρο. Τότε, ο συμμετέχοντας με τον αριθμό 1 δικαιούται μία τέταρτη και τελευταία κλοπή ή απλώς μπορεί να λήξει το παιχνίδι και να παραμείνει με το δώρο που ήδη έχει.

Αν θέλεις, λοιπόν, στη φετινή ανταλλαγή των γιορτών δώρων να πάρεις περισσότερα και να μην μείνεις με το αρωματικό κερί στο χέρι, τότε το Dirty Santa δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για να το καταφέρεις. Πρότεινέ το στην παρέα σου και δεν υπάρχει αμφιβολία πως είτε ανήκουν στα καλά, είτε στα άτακτα παιδιά, δεν θα αντισταθούν στην ιδέα σου, αφού θέλουν και εκείνοι να κερδίσουν δωράκια Durex για να «απογειώσουν» την ερωτική τους ζωή και να getting more this X-mas!

Sports in

Ο κόσμος του Ολυμπιακού στις εξέδρες, η στήριξη των αδερφών Αγγελόπουλων και ο… Μήτρου Λονγκ(vid)

Δείτε μέσα από την παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός όσα έγιναν εντός και εκτός παρκέ στον 2ο προημιτελικό με την Μπαρτσελόνα (77-69).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024