Σίγουρος πως θα μείνει ως ένας από τους καλύτερους παίκτες στη Euroleague εμφανίστηκε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος δεν έκρυψε πως ο τίτλος της διοργάνωσης είναι ο μεγάλος του στόχος στο μέλλον.
Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός γκαρντ της Μονακό μιλώντας στην σερβική «Meridian Sport» παραδέχτηκε, πως του λείπει η κατάκτηση τουλάχιστον ενός τροπαίου στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ότι θα ήθελε να γίνει πράξη, ενώ αναφέρθηκε και στον Σάσα Ομπράντοβιτς, τον προπονητή των Μονεγάσκων.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του
«Όταν ήρθα στη Μονακό, η ομάδα βρισκόταν στην αρχή της και εγώ θα έλεγα στο αποκορύφωμα της δύναμής μου. Ταιριάζουμε απόλυτα και έχουμε μπει σε μία κατάσταση στην οποία έχουμε κάτι το οποίο δεν είχα μέχρι τώρα, θέλω να δω πόσο μακριά μπορώ να πάω με τη Μονακό. Ό,τι έχω κάνει μέχρι τώρα, έχει καθορίσει την κληρονομιά μου. Νομίζω πως ανεξάρτητα του τι θα συμβεί, λογικά θα είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά το να κατακτήσεις τον τίτλο σε ανεβάζει αυτόματα σε υψηλότερο επίπεδο», τόνισε.
Όσο για τη συνεργασία του με τον Σάσα Ομπράντοβιτς, που δεν ήταν πάντα ομαλή, είπε: «Εγώ και ο Σάσα τα πάμε καλά. Το απολαμβάνω. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και προπονητής. Η συνεργασία μας έχει υπάρξει ευεργετική για εμένα, ελπίζω και για τον ίδιο αλλά και το σύλλογο».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Μια σημαντική απουσία θα έχει η Ρεάλ Μαδρίτης στον επαναληπτικό της Τετάρτης (25/2) με τη Μπενφίκα για τα play-offs του Champions League, αφού ο Κιλιάν Εμπαπέ θα μείνει εκτός αγώνα.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.