Στον «αέρα» το Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Λίμνη το «RAMS Park» (vids)
Η ισχυρή βροχή που πέφτει στην Κωσταντινούπολη έχε μετατρέψει σε «λίμνη» το «RAMS Park» με την αναμέτρηση ανάμεσα στην Γαλατάσαραϊ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται στον… αέρα.
Η ισχυρή καταιγίδα που πλήττει τις τελευταίες ώρες την Κωσταντινούπολη έχει σαν αποτέλεσμα το γήπεδο της Γαλατάσαραϊ, «RAMS Park» να έχει μετατραπεί σε… λίμνη.
Κάπως έτσι η αναμέτρηση των Τούρκων κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions Leauge βρίσκεται στον… «αέρα».
Σύμφωνα με τα βρετανικά δημοσιεύματα οι διαιτητές του ματς έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο και «τσεκάρουν» αν είναι δυνατόν να διεξαχθεί ποδοσφαιρικός αγώνας υπό αυτές τις συνθήκες
Θυμίζουμε πως ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 19:45.
A pitch inspection is currently taking place ahead of Galatasaray v Manchester United after heavy rain.
Imagine travelling to Turkey for the game to be called off, that’d be devastating for those United fans… 😭
Current state of the pitch at Rams Park. Doesn’t look good at all. It’s been raining heavily in Istanbul all day and it doesn’t look like stopping. Lots of officials out having a look. pic.twitter.com/RILQGW5wUu
Την πρόσληψη του Ισπανού, Άλβαρο Ρούμπιο, στο πόστο του προπονητή της Β' ομάδα ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Νίκος Τοπολιάτης ανέλαβε χρέη Deputy Head της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας.
Μια πολύ κρίσιμη για το άμεσο μέλλον της Λίβερπουλ συνάντηση, θα έχουν σύντομα Άρνε Σλοτ και Μο Σαλάχ, οι οποίοι θα μιλήσουν για όσα έγιναν το προηγούμενο διάστημα στους «ρεντς» και όσα θα γίνουν το προσεχές.
Η νίκη της ΑΕΚ στην Τουρκία επί της Σαμσουνσπόρ της εξασφάλισε την βέβαιη πρόκριση στα πλέι-οφ του Conference League και παράλληλα... εκτόξευσε τις πιθανότητές της για το top-8 της διοργάνωσης.