Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός Κ19 – Καμπάλα Κ19 4-0: Πέρασε σαν… σίφουνας στην επόμενη φάση

Ολυμπιακός Κ19 – Καμπάλα Κ19 4-0: Πέρασε σαν… σίφουνας στην επόμενη φάση

Η Κ19 του Ολυμπιακού επικράτησε για δεύτερη φορά με 3-0 της αντίστοιχης της Καμπάλα και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα playoffs του Youth League

Ακόμη μία τρομερή εμφάνιση από την Κ19 του Ολυμπιακού η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της αντίστοιχης της Καμπάλα επικρατώντας με 4-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για τη δεύτερη φάση του Domestic Champions Path του UEFA Youth League.

Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν το εισιτήριο για τα playoffs της διοργάνωσης εκεί όπου θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους δεύτερους της φάσης των ομίλων.

Οι γηπεδούχοι ήταν «καταιγιστικοί» από την αρχή και από την αρχή έδειξαν τις διαθέσεις τους. Στο 15′ ο Μουζακίτης ύστερα από ωραία κυκλοφορία της μπάλας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η ομάδα του Συλαϊδόπουλου ήταν κυρίαρχη και το δεύτερο ημίχρονο επιφύλασσε θέαμα και γκολ.

Στο 56′ ο Παπακανέλλος αστόχησε από το σημείο του πέναλτι με τους Πνευμονίδη και Γατόπουλο να μην μπορούν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα με ριμπάουντ, αλλά ο αρχηγός των Αζέρων, Ρασίντοφ, στην προσπάθεια να διώξει, έκανε το 2-0.

Στο 71′ ο Ολυμπιακός κέρδισε το δεύτερο πέναλτι με τον Μουζακίτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να ευστοχεί, πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό γκολ του για το 3-0.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κουτσογούλας στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με τους φιλοξενούμενους να μένουν με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Ραμαζάνοφ.

Ολυμπιακός: Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης (59′ Δαρβίρας), Πρεκατές, Κουτσογούλας, Λιατσικούρας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (68′ Ρολάκης), Παπακανέλλος (59′ Πλειώνης), Πνευμονίδης, Γατόπουλος (68′ Ντάμα).

Καμπάλα: Μουράντοβ (76′ Χουσάντοβ), Ε. Αχμάντοβ, Ραμαζάνοβ, Ρασίντοβ, Γκαφάροβ (Γ. Ραμαζάνοβ), Μπουντάγκοβ, Φ. Αχμάντοβ (59′ Μπουγκάντοβ), Σαχνιγιάροβ, Μπαχίσοβ (73′ Μουστάβιεβ), Αγκαλάροβ, Μαμάντι.

Sports in

Ποιος είναι ο λόγος που ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην «Aleksandar Nikolić Hall» με τη Μακάμπι

Ο λόγος που τα δύο παιχνίδια των playoffs της EuroLeague ανάμεσα σε Μακάμπι Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό θα γίνουν στη γνωστή «Χάλα Πιονίρ».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024