Στη λίστα της Νιουκάστλ το «κανόνι» της Στουτγκάρδης (pic)
Η Νιουκάστλ εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Σερού Γκιρασί, που πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη φανέλα της Στουτγκάρδης.
Η Νιουκάστλ έχει στα «ραντάρ» της τον Σερού Γκιρασί της Στουγκάρδης!
Ο ποδοσφαιριστής-έκπληξη της φετινής σεζόν στη Bundesliga διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του και είναι απόλυτα φυσιολογικό οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να θέλουν να τον αποκτήσουν. Μία από αυτές οι «magpies».
Ο Γκανέζος στράικερ έχει ρήτρα αποχώρησης που ανέρχεται στα 17,5 εκατομμύρια για τον ερχόμενο Ιανουάριο.
Σίγουρα ο Αφρικανός επιθετικός της γερμανικής ομάδας θα είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τον ίδιο πάντως να έχει δηλώσει στο παρελθόν πως σκοπεύει να παραμείνει στη Στουτγκάρδη τουλάχιστον μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.
Ο Σερού Γκιρασί σε μόλις 10 αγώνες στις εγχώριες διοργανώσεις της Γερμανίας έχει σκοράρει 16 γκολ και έχει μοιράσει 2 ασίστ και έχει συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην πορεία της ομάδας του, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της Bundesliga.
Στο παρελθόν ο Γκανέζος έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων με τις φανέλες των Οσέρ, Λιλ, Κολωνία και Αμιέν.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση για το ενδιαφέρον της Νιούκαστλ:
🚨🚨| BREAKING: Newcastle are interested in signing Serhou Guirassy from Stuttgart. He has a release clause valid this January worth only €17.5m. [@cfbayern]
He has has 15 goals and one assist in nine Bundesliga games this season. 👀 pic.twitter.com/Cbapc3kuE7
— CentreGoals. (@centregoals) November 24, 2023
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Απριλίου κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Η γη της ελιάς: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο στο MEGA
- Ανδρουλάκης: Οι Ευρωπαίοι ηγέτες να αγωνιστούν για τον σεβασμό του διεθνούς δικαίου – όχι ως υποτελείς του Τραμπ
- Παναθηναϊκός: Ο Μπενίτεθ έχει το απόλυτο των προκρίσεων
- «Συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα ο Ράιτ»
- Η Ούρσουλα Άντρες είδε 16 εκατ. λίρες της περιουσίας της να γίνονται «καπνός»




